Make Up Tips για τo Γιορτινό σας Μακιγιάζ!

by Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 2013

(από την make up artist Julie Alexander)

Αν θες να εντυπωσιάσεις στις γιορτινές εμφανίσεις σου ακολούθησε τα παρακάτω tips:

Βήμα 1
Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου, κάνε μια καλή ενυδάτωση στο δέρμα σου με την ενυδατική που συνήθως χρησιμοποιείς. Το μυστικό εδώ είναι ότι θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 15 λεπτά από την εφαρμογή της κρέμας σου για να ξεκινήσεις το makeup αλλιώς το fond de taint δεν θα στρώσει καλά.
Απέφυγε την πολύ πούδρα. Χρησιμοποίησε  μόνο στο Τ του προσώπου και άφησε τα ζυγωματικά να έχουν μια ελαφριά γυαλάδα. Δίνει την αίσθηση του φρέσκου και λαμπερού δέρματος.
Αν δεν έχεις ανοιχτούς πόρους και σημαδάκια και το δέρμα σου είναι λείο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ενα προϊόν extra λάμψης για τα ζυγωματικά. Όλες σχεδόν οι εταιρίες καλλυντικών έχουν πλέον τέτοιο προϊόν.
eyeliner and red lips make upΒήμα 2
Και πάμε στο blush! Το blush (ρούζ) ό,τι απόχρωση και αν έχει πρέπει να τοποθετείται πάνω στα μήλα με κυκλικές κινήσεις και ανοδικά προς τους κροτάφους.

Αν έχουμε λίγο παραπάνω μαγουλάκια ακολουθούμε το παρακάτω τρικ:
Με το πινέλο του ρουζ τοποθετούμε ένα καφέ η απόχρωση τερακότα με κατεύθυνση απο τα αυτιά προς το στόμα ρουφώντας τα μαγουλά μας. Για να μην φαίνεται έντονο το αποτέλεσμα μαλακώνουμε με ένα καθαρό πινέλο.

Βήμα 3
Για τα μάτια προτείνω ενα ωραίο eyeliner που είναι  και φέτος πολύ στην μόδα και ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα μάτια. Μην σε τρομάζει γιατί κι εδώ υπάρχει ενα μυστικό για να γίνει σωστά.

Ξεκινάμε την γραμμή με ενα μπεζ μολύβι και στην συνέχεια αφού τσεκάρουμε και μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα περνάμε από πάνω με ένα μαύρο η καφέ eyeliner.

Βήμα 4
Τελευταίο αφήνουμε το κραγιόν. Για αυτές τις γιορτινές μέρες και όχι μόνο, προτείνω ένα κόκκινο (σε οποία απόχρωση θεωρείτε οτι σας ταιριάζει) κραγιόν.
red lips
Περνάμε τα χείλη μας με ένα lip balm, στην συνέχεια μια λεπτή στρώση makeup και συνεχίζουμε με το περίγραμμα. Προσοχή όχι υπερβολές με το περίγραμμα. Μπορούμε να μεγαλώσουμε τα χείλη μας αλλά χωρίς να βγούμε πολύ έξω απο την φυσική μας γραμμή. Τοποθετούμε το κραγιόν και αν θέλουμε να δείχνουν πιο ζουμερά βάζουμε ελάχιστο lip gloss μόνο στο κέντρο.

 

Υ/Γ: Για μια ολοκληρωμένη εντυπωσιακή εμφάνιση αυτές τις γιορτές , επισκέψου το parabita.com και βρες το βραδυνό σύνολο που σου ταιριάζει.