Preview Άνοιξη Kαλοκαίρι 2014: Τα fashion trends που θα αγαπήσετε

by Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2014

Ποιες είναι τάσεις που προτείνουν για την σεζόν που έρχεται ( Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014) οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές μόδας ? Τι θα δούμε να φοριέται περισσότερο στις ευρωπαϊκές πόλεις?

 

Ο οίκος Bottega Veneta  προτείνει στα ντεφιλέ του φορέματα σε αυστηρές γραμμές με ντραπέ λεπτομέρειες, πιέτες και φυσικά το αξεπέραστο βολάν που προσδίδει glamour σε κάθε outfit! Τα χρυσά κάνουν την επανεμφάνισή τους, αναιρώντας την πεποίθηση ότι μεταλλιζέ αποχρώσεις ταιριάζουν καλυτέρα στις γιορτές σύμφωνα με την Diane von Furstenberg. Τα παλ χρώματα με ρομαντική διαθέσει γέμισαν την πασαρέλα των Roberto Cavalli & Bluemarine, ενώ ο εκκεντρικός Emilio Pucci πρότεινε πολύχρωμα γεωμετρικά prints.

 Πάντα στο επίκεντρο παραμένει το  black & white σε μορφή stripes ή φλοράλ από Ralph Lauren & Zimmerman, ενώ το διαχρονικά neutral  εμπλουτίζονται με πολυτελή υλικά όπως δερμα ή snakeskin.

Τι αναμένεται να δείτε στις νέες παραλαβές του parabita.com θα το μάθετε σύντομα… Το μόνο που θα σας εγγυηθούμε είναι ότι τα μεγαλύτερα trends θα φορεθούν φέτος σε κάθε size!