Η νέα συλλογή του XLcloset είναι εδώ!

by Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2014

New season, new collection, new life. Reborn!

Η άνοιξη είναι η εποχή με την οποία έχουν συνδεθεί περισσότερο από κάθε άλλη οι έννοιες της αναγέννησης, της αναζωογόνησης, της ανάπτυξης και της ανανέωσης.  Η φύση ανθίζει, η διάθεσή μας καλυτερεύει και εμείς νιώθουμε πιο αισιόδοξοι για να κάνουμε μία νέα αρχή.

H νέα καμπάνια του xlcloset Spring-Summer ’14 – Reborn ,  μας προτρέπει να αναγεννηθούμε μέσα από τη νέα κολεξιόν, φορώντας εντυπωσιακά φορέματα, μπλούζες που φοριούνται από το πρωί μέχρι και το βράδυ, άνετες παντελόνες και παντελόνια, trendy πουκάμισα αλλά και jackets για κάθε ενδεχόμενο.

Spring Summer 2014 - parabita.com

Τα χρώματα και τα σχέδια της νέας κολεξιόν είναι χαρούμενα, γεμάτα αισιοδοξία και φωνάζουν «άνοιξη» όσο τίποτε άλλο.

Ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και να κάνουμε μία νέα αρχή, ξεκινώντας από σήμερα. Γιατί κάθε μέρα είναι και μια νέα ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα!

 

2 Απαντήσεις
  • ΠΟΠΗ
    30 Μαΐου, 2014

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ……….. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ……. ΟΛΑ……. ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ………. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ……. ΝΑ ΕΝ ΑΤΟΣΟ ΔΑ…….. ΧΑΜΗΛΟΝΑΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ……. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ………. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ…………..

    • xlcloset
      5 Ιουνίου, 2014

      Αγαπητή Πόπη σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Έχουμε κάνει προσπάθεια και έχουμε μειώσει τις τιμές μας και επιπλέον κάνουμε συχνά εκπτώσεις και προσφορές. Επιπλέον στο τμήμα outlet του site μας μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις όλο το χρόνο.
      Σε κάθε περίπτωση , μείνε συντονισμένη γιατί έρχονται πολλά όμορφα πράγματα <3