Plus Size Fashion Trends | Spring – Summer 2014

by Παρασκευή, 2 Μαΐου, 2014

Στα προηγούμενα άρθρα είχαμε αναλύσει τις διαφορές στα σωματότυπα και στη συνέχεια  μάθαμε πως να προσαρμόζουμε τη μόδα πάνω μας ανάλογα με το σώμα που έχουμε.
Τώρα που τα γνωρίζουμε μπορούμε να δούμε ποια είναι τα σημαντικότερα trends που κυριαρχούν στο plus size fashion αυτή την άνοιξη, να τα προσαρμόσουμε πάνω μας και να καταπλήξουμε τα πλήθη!
Σύμφωνα λοιπόν με το style report θα συζητηθούν και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο τα εξής:

PRINTS
Τα prints είναι το απόλυτο must have αυτή την εποχή και είναι ότι πιο ζωντανό, ποπ και διασκεδαστικό κυκλοφορεί. Φλοράλ σχέδια εμπνευσμένα από τη φύση, sexy animal prints αλλά και διάφορα σχήματα ως στάμπες πάνω σε μπλουζάκια, φοριούνται πολύ και προσδίδουν ένα σοφιστικέ αλλά παράλληλα θηλυκό look χωρίς να είναι πολύ “busy”

FABRICS
Τζιν..
Τι κάνει νιάου νιάου στην καρνταρόμπα; Από skinny jeans με γυρισμένο ρεβέρ και φαρδυές jean παντελόνες, μέχρι denim πουκάμισα και μπλουζοφορέματα τα denim ρούχα είναι το απόλυτο all – year fashion icon που κυριαρχεί και αυτή την εποχή στα trend reports όλων των σχεδιαστών.

ΔΑΝΤΕΛΑ
Η δαντέλα επιστρέφει δυναμικά και είναι από τα πιο κολακευτικά στυλ που θα κυριαρχήσουν αυτή την εποχή.  Είτε ως τελείωμα σε μπλούζες, είτε σε ζακέτες ως λεπτομέρεια στην πλάτη, είτε σε μπλουζάκια τύπου μπολερό, η δαντέλα εμπνέει ένα ρομαντισμό που απογειώνει τη διάθεσή μας.

COLORS
Τα παστέλ χρώματα* μπορεί να είναι  ο μεγάλος νικητής αυτή την εποχή, όμως το άσπρο καθώς και κλασσικοί συνδυασμοί άσπρου – μαύρου δεν λείπουν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνουν στη μόδα για αρκετό καιρό.
*για περισσότερες λεπτομέρειες δες το fashion color report της PANTONE

ACCESSORIES
Ξεχάστε τα διακριτικά αξεσουάρ. Αυτή την εποχή, όσο πιο τολμηρά είναι τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε κολιέ με πέρλες και χάντρες, αλλά και πολύχρωμες τσάντες με σχέδια. Άλλωστε τα αξεσουάρ δεν είναι θέμα χρηστικότητας αλλά fashion statement.