Get The Look – Floral Παντελόνι

by Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2014

Όπως μπορεί (ή όχι) να θυμάστε, στο Get the Look θα παρουσιάζουμε διάφορες bloggers από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα σας προτείνουμε διάφορα tips για να «αντιγράψετε» το look τους .

Και αυτή τη βδομάδα θα ασχοληθούμε και πάλι με την αγαπημένη Μαρία Πέτκου, από το blog Style Bows. Η αλήθεια είναι ότι της έχουμε μια αδυναμία για δύο λόγους – 1. Είναι καταπληκτικό κορίτσι και 2. μας αρέσει το στυλ της και το πως προσαρμόζει τη μόδα πάνω της.

Η Μαρία λοιπόν, φοράει ένα άνετο, τυρκουάζ παντελόνι με floral σχέδια το οποίο συνδυάζει με μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με στρας στους ώμους. Το όλο σύνολο το συνοδεύει με ένα τσαντάκι – φάκελο στο χρώμα της μέντας που είναι πολύ της μόδας φέτος.

Stylebows for XLCloset

Η αλήθεια είναι ότι τα floral παντελόνια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με μονόχρωμα summer tops ή πουκαμίσες, ενώ παράλληλα μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ για πιο «εμφατικές» εξορμήσεις!

Εμείς θα σου προτείνουμε αυτό εδώ το  εμπριμέ παντελόνι – κολάν, το οποίο έχει φαρδύ λάστιχο στη μέση για πιο σταθερή και άνετη εφαρμογή.

Συνδύασε το από πάνω με αυτή τη μονόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα με φερμουάρ. Είτε η μαύρη είτε η άσπρη πάει τέλεια με το εμπριμέ παντελόνι και κάνει ωραία αντίθεση.

Κι επειδή όπως έχουμε πει, κανένα σύνολο δεν είναι έτοιμο χωρίς το απαραίτητο αξεσουάρ, κρέμασε κι αυτή την άψογη γαλάζια τσάντα στους ώμους, κι έφυγες!