Plus Size News Απο Όλο Τον Κόσμο

by Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014

Πριν από μερικούς μήνες είχα κάνει ένα αφιέρωμα με αφορμή την φωτογράφιση ενός plus size model στο εξώφυλλο του Καναδέζικου  ELLE..

Συνεχίζοντας την έρευνα μου στο internet, βρήκα αυτόν το μήνα πολlά και διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την κατηγορία του plus size τα οποία κια θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο «διαμαντάκι» που αφορά την εταιρεία Swimsuits. Όπως μπορείς να φανταστείς, η εταιρεία αυτή βγάζει μαγιό σε μεγάλα μεγέθη.  Θέλοντας να αποδείξει λοιπόν ότι οι καμπύλες είναι σέξυ και στην προσπάθεια που κάνει να πολεμήσει την εμμονή της κοινωνίας σχετικά  με τα στερεότυπα γύρω από την γυναικεία ομορφιά, έκανε μια φωτογράφιση στα πρότυπα του περιοδικού Sports Illustrated – ξέρεις μωρέ, αυτό με τις πιο όμορφες γυναίκς του πλανήτη με τα λεπτά σώματα. Σκοπός ήταν να δημιουργήσουνένα ημερολόγιο με φωτογραφίες γυναικών διάφορων σωματότυπων, για να δείξει ότι η ομορφιά δεν έχει συγκεκριμένο μέγεθος. Όπως μπορείς να δεις το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά καταπληκτικό και μακάρι να δούμε κι άλλες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον.

plus_size_modelsΤο δεύτερο «διαμαντάκι» που βρήκα είναι πιο εξεζητημένο και αφορά το plus size model με το εξωτικό όνομα – Velvet D’Amour. Η Velvet γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι επαγγελματίας μοντέλο και φωτογράφος. Αν και plus size model η Velvet θεωρείται η μούσα του γνωστού εκκεντρικού σχεδιαστή Galliano, ενώ την έχει χρησιμοποιήσει και ο Gaultier. Πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

plus size model Velvet Για το τέλος σας κρατάω κάτι ακόμα πιο πικάντικο. Όπως μπορεί ή όχι να ξέρετε, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας το pole dancing, ως είδος γυμναστικής. To “σπορ” αυτό είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και η εικόνα που έχουμε είναι της λεπτής γυναίκας που τυλίγεται γύρω στον πάσαλο να χορεύει σαγηνευτικά. Η Emma Haslam O’ Toole έριξε μια γερή γροθιά στο κατεστημένο και δημιούργησε το δικό της fitness studio όπου δουλεύει ως δασκάλα pole dancing. Μάλιστα, συμμετείχε γνωστό τηλεοπτικό show Britains got Talent” με μεγάλη επιτυχία. Η Emma  είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα θηλυκού που όχι μόνο έχει δεχθεί το σώμα της αλλά το χρησιμοποιεί και υπέρ της.

Britains Got Talent Emma