ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ από το XLcloset

by Παρασκευή, 29 Αυγούστου, 2014

Σεπτέμβριος. Ο μήνας που σηματοδοτεί το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την αρχή των γάμων. Το ότι οι πιο πολλοί αποφασίζουν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο είναι απολύτως λογικό, καθώς ο καιρός είναι ακόμα καλός και συνήθως δεν έχει βροχές, που σημαίνει ότι ο γάμος μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο.

Εγώ προσωπικά, μόνο τον Σεπτέμβριο είμαι καλεσμένη σε 2 γάμους, έναν στην Αθήνα και έναν σε νησί. Οπότε προσπαθώντας να βρω τι θα φορέσω, θα σας παρασύρω κι εσάς προτείνοντας κάποια κομμάτια από την μαγική ντουλάπα του XLcloset.

Θα αρχίσω με την αδυναμία μου, που δεν είναι άλλη από τα φορέματα. Από την στιγμή που ο πρώτος γάμος που θα πάω είναι στην Αθήνα και βραδάκι, αποφάσισα να φορέσω κάτι λίγο πιο επίσημο.

Αυτό εδώ το δαντελένιο ελαστικό μαύρο φόρεμα θα το τιμήσω! Είναι όσο επίσημο θέλω, είναι σε σέξυ, στενή γραμμή μέχρι το γόνατο και ιδανικό για τις θερμοκρασίες της εποχής .Επίσης είναι διαχρονικό αφού η δαντέλα μπορεί να φορεθεί απο χειμώνα μέχρι καλοκαίρι. 

Εναλλακτικά θα μπορούσα να βάλω κάτι λίγο πιο πολύχρωμο και σε ανοικτό χρώμα αντί του μαύρου, όπως το μακρύ φόρεμα με δαντέλα το οποίο βγαίνει σε 3 υπέροχα χρώματα.

Άλλο ένα κομμάτιπου έχω ξεχωρίσει και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό είναι ενα μπλέ  απίθανο σετάκι . Είναι φόρεμα και μπλούζα μουσελίνας με κρόσια σε μεσαία γραμμή και μανίκια τύπου κιμονό. Μια έξυπνη αγορά καθώς παίρνεις δύο σε ένα και είναι όλα νοικυρεμένα!!!

Ο δεύτερος γάμος είναι όπως σας είπα σε νησάκι. Εκεί τα πράγματα είναι πιο χαλαρό, οπότε άνετα μπορεί να κάνω συνδυασμό παντελόνας με μπλούζα.

Ενδεικτικά αυτή εδώ η παντελόνα μουσελίνα είναι φανταστική. Είναι σε ίσια γραμμή , με μπέσκα στη μέση και θηλάκια, ενώ συνοδεύεται με ζώνη χρυσής αλυσίδας με τελείωμα φούντα. Αν διαλέξεις τη μαύρη μπορείς να την «σπάσεις» με ένα ανοικτό χρώμα μπλούζας ή ακόμα και και κάποια με σχέδια.

Αν είσαι λάτρης του μαύρου μπορείς να την συνδυάσεις με αυτήν εδώ την αμάνικη ζωρζέτα με στρας .

Κι επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα και ειδικά για τον καιρό, βάλε από πάνω αυτή εδώ την σατέν ζακέτα κιμονό που είναι και της μόδας και είσαι έτοιμη να κλέψεις την παράσταση.