Γυναίκες και Accessories – Μια σχέση αγάπης

by Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, 2014

Η σχέση των ανθρώπων και ιδιαίτερα των γυναικών με τα accessories είναι μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω.

Από τα αρχαία χρόνια, αξεσουάρ όπως τα κοσμήματα ήταν σημάδι πλούτου και ευημερίας και αποκλειστικό προνόμιο των πλουσίων. (βλέπε Κλεοπάτρα!)

Με την πάροδο των χρόνων  και καθώς οι κοινωνίες εξελίσονταν ο κόσμος άρχισε να δίνει όλο και περισσότερη σημασία στην εμφάνισή του. Οι γυναίκες άρχισαν να ακολουθούν τις προσταγές της μόδας και τα αξεσουάρ έγιναν τρόπος ζωής, καθώς με λίγες μόνο προσθήκες στην εμφάνισή τους μπορούσαν να συμπληρώσουν το στυλ τους και να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Σαν γυναίκα κι εγώ, πρέπει να ομολογήσω ότι αν δεν πετάξω μερικά αξεσουάρ επάνω μου νιώθω γυμνή – εντάξει, τρόπος του λέγειν, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Τα λατρεύω γιατί με λίγα μόνο χρήματα μπορώ και δίνω το κάτι παραπάνω στο look μου – μια ωραία τσάντα, ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα αέρινο φουλάρι για το λαιμό, έρχονται και δένουν με τα ρούχα που έχω διαλέξει, είτε είναι πιο casual, είτε πιο αμπιγιέ.

Με αφορμή λοιπόν τις νέες παραλαβές του XLcloset, θα σου παρουσιάσω κάποια κομμάτια, τα οποίο θεωρώ ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου και είναι και ιδιαίτερα προσιτά.

Θα ξεκινήσω λοιπόν με φουλάρια και συγκεκριμένα αυτό εδώ το καφέ με animal print που είναι και της μόδας. Είναι μαλάκό, αγκαλιάζει το λαιμό τέλεια και δίνει άλλον αέρα στις εξορμήσεις σου.

Πολύ της μόδας αυτή τη χρονιά ήταν και είναι ακόμα τα πουά. Αυτό το μπεζ φουλάρι με μαύρο πουά είναι μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σε συνδυασμό με πιο καθημερινά σύνολα.

Και περνάμε στις τσάντες. Οι τσάντες ποτέ δεν ήταν μόνο για να βάζουμε διάφορα μικρο αντικείμενα μέσα. Η σωστή τσάντα είναι must have για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει. Αυτό εδώ το μικρό μπορντώ τσαντάκι με χιαστί λουράκι  είναι κάτι παραπάνω από ένα αξεσουάρ. Είναι το τέλειο fashion statement για βραδυνές εμφανίσεις!

Εναλλακτικά, αν δεν είσαι fan της τσάντας και θέλεις κάτι πιο μικρό και εύκολο έχω να σου προτείνω αυτό εδώ το μαύρο πορτοφόλι που είναι από συνθετικό δέρμα με εφέ κροκό και ασημένιο κλείσιμο – αγκράφα. Ιδανικό για μικρο αντικείμενα όπως κλειδιά, κραγιόν, τηλέφωνο και ότι άλλο θες.

Για το τέλος αφήσα τα κολιέ. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα πιο βαριά κολιέ όπως αυτό εδώ που έχει αλυσίδες και μαύρο κορδόνι. Η αντίθεση του χρυσού με το μαύρο είναι εντυπωσιακή και σίγουρα δεν θα μείνει απαρατήρητο.

Ελπίζω να σου άρεσαν οι προτάσεις μου. Αν θες να δεις περισσότερα ή κάτι διαφορετικό μπες εδώ