Get the Autumn Look

by Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2014

Βρισκόμαστε στα τέλη Σεπτεμβρίου και το φθινόπωρο όσο πάει και πλησιάζει. Οι πρώτες βροχές έκαναν την εμφάνισή τους, και μπορεί ο ήλιος ακόμα να αρνείται να φύγει, όμως το έδαφος μυρίζει φθινόπωρο και το μόνοπου μένει είναι να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να μπούμε επίσημα και σε αυτήν την νέα εποχή.

Ας μπούμε λοιπόν σε αυτή την νέα εποχή με κάποιες προτάσεις από τις νέες παραλαβές του XLcloset, οι οποίες είναι πραγματικά πανέμορφες.

Προσωπικά λατρεύω μετά τους καύσωνες του καλοκαιριού που δροσίζει λίγο ο καιρός και με ένα απλό φουτεράκι να έχω την απόλυτη θερμοκρασία.

Αυτή εδώ η γκρι, σπορ ζακέτα – φούτερ είναι της αγαπημένης μου μάρκας Zhenzi. Έχει τσέπες στα πλάγια και κουκούλα για παν ενδεχόμενο και η άνετη εφαρμογή της την κάνει τέλεια για «ανεπίσημες» βόλτες!

Αν θες μπορείς να την συνδυάσεις φορώντας εσωτερικά αυτό εδώ το μακρυμάνικο μπλουζάκι με τύπωμα γράμματα και τρουκς στο πλάι. Βέβαια, το καλό με τα t-shirt είναι ότι συνδυάζονται άψογα και με jackets όπως αυτό το κοντό καπιτονέ το οποίο βγαίνει σε μωβ και μαύρο χρώμα.

autumn look

Προσωπικά φέτος  έχω πάθει πλάκα με τις κουκούλες. Αυτή εδώ η μακρυά ζακέτα με κουκούλα βρίσκεται στην ντουλάπα μου και έχει ήδη κάνει απόσβεση, καθώς είναι ευκολοφόρετη είτε για καθημερινές βόλτες είτε και για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Συνδύασέ την αν θες με αυτή την υπέροχη μπλούζα που έχει μοτίφ δερματίνης στην λαιμόκοψη και δεν θα χάσεις.

Ας κατέβουμε προς τα κάτω τώρα και ας δούμε λίγο παντελόνια. Η αγαπημένη Dina XL έχει αυτό εδώ το παντελόνι με ζωνάκι , σε γκρι χρώμα που είναι ότι πιο κλασσικό και όμορφο. Είναι σε ίσια γραμμή  και το ύφασμα είναι μαλακό για άψογη εφαρμογή.

Τέλος, αν είσαι σε πιο mood φορέματος μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το midi πλεκτό φόρεμα από τη Zhenzi, με λεπτομέρειες δερματίνης, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με jacket και biker boots, για πιο rock εμφανίσεις.

Μέσα σε όλα, ξέχασα να σας πω και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά αλλάξαμε και το site μας. Νεό φρέσκο design,  λειτουργικότητα, προσβάσιμο πλέον και από tablets και mobiles  είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Ελπίζω να ευχαριστηθείτε και τις επιλογές μου και το νέο website.

xx