Low-Budget Προτάσεις για το Outfit της Πρωτοχρονιάς

by Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, 2014

Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά  και ξεκινάμε να αναρωτιόμαστε: « Ήμουνα καλό κορίτσι την περασμένη χρονιά; Άραγε ο Άγιος Βασίλης θα με επισκεφθεί φέτος; » Και εκεί που όλα αυτά ερωτήματα ψάνχουν μια απάντηση, συνηδητοποιώ πως έχω ψωνίσει για δώρα για όλους εκτός από μένα. Και σαν κλασσική γυναίκα δεν έχω τίποτα να φορέσω στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς . Επιπλέον μετά από τόσα δώρα,το διαθέσιμο budget μου έχει συρρικνωθεί αρκετά. Οπότε η πρώτη κρίση πανικού ήδη με έχει πιάσει. Πού θα βρω ένα πρωτοχρονιάτικο outfit που να είναι chic, elegant και οικονομικό παράλληλα;;; Ξαφνικά μια σκέψη περνάει αστραπιαία από το μυαλό μου. Θα τσεκάρω το parabita.com μήπως έχουν βάλει κάποια προσφορά. Ανοίγω τον υπολογιστή μου, μπαίνω στο site και με πολλή χαρά βλεπω πως έχουν -30% στα Βραδυνά. Τέλεια μονολογώ, θα βρω το πιο στυλάτο outfit και θα λάμπω και εγώ στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Για να μην σας αφήσω  παραπονεμένες σας προτείνω μερικά κομμάτια που ξεχώρισα και που θα σας κάνουν να μην περάσετε απαρατήρητη…

142.5005_003@1

  • Θα τη συνδύαζα  με το Ελαστικό παντελόνι με διακοσμητικές πέτρες που έχει απίστευτη εφαρμογή και οι διακοσμητικές πετρούλες που έχει δίνουν ένα απόλυτα γιορτινό και λαμπερό ύφος. Επιπλέον, σαν σύνολο φορεμένο με γόβες, απλά θα σας κάνει να δείχνετε super εντυπωσιακή.

2310236_002@1

  • Το Κρουαζέ Φόρεμα Κολακευτικό κρουαζέ. midi, με λεπτομέρεια από δαντέλα…Το πιο value-for-money φόρεμα των γιορτών!

142.6049@2

  • Το Φόρεμα Με V Για σας που θέλετε κάτι λιγότερο διαχρονικό και πιο μοντέρνο, σας προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το φόρεμα. Έχει το ιδανικό V ντεκολτέ για δείχνει sexy χωρίς να είναι όμως προκλητικό, το μάκρος του είναι άκρως κολακευτικό. Επίσης μπορεί να φορεθεί με το κοντό μαύρο λούρεξ μπολερό .

2310221_002@1 Ελπίζω να περάσετε τέλεια στις γιορτές! Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά!!!