Η Ώρα Να Αγαπήσουμε Τις Καμπύλες Μας!

by Δευτέρα, 11 Μαΐου, 2015

 

Η Limited Edition συλλογή που σχεδίασε η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνεργασία με το parabita.com μόλις κυκλοφόρησε!Διαβάζοντας λοιπόν χτες ένα άρθρο για τους λόγους που πρέπει να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας, μου ήρθε στο μυαλό αυτή η συλλογή και συγκεκριμένα το φούξια βραχιολάκι που συνοδεύει τα ρούχα της συλλογής με μότο “Love your curves” – «Αγάπα τις καμπύλες σου». Γιατί όμως να αγαπήσω τις καμπύλες μου;
Πρώτον, αγαπώντας τις κάμπυλες μας αποκτάμε αυτοπεποίθηση και αποδεχόμαστε τον εαυτό μας. Η Queen Latifah δήλωσε: «Έπρεπε να μεγαλώσω για να αγαπήσω το σώμα μου. Δεν είχα καλή εικόνα για τον εαυτό μου εξαρχής. Εν τέλει, αυτό που συνειδητοποίησα είναι ότι είτε θα με αγαπήσω είτε θα με μισήσω. Και επέλεξα να με αγαπήσω. Τότε, όλα μεταλλάχτηκαν κάπως για εμένα. Πράγματα που δεν θεωρούσα ελκυστικά έγιναν σέξι. Η αυτοπεποίθηση σε κάνει ελκυστική».
Οφείλουμε επομένως να αγαπήσουμε τις καμπύλες μας και το σώμα μας γιατί με αυτό τον τρόπο αγαπάμε τον εαυτό μας και γινόμαστε πιο ελκυστικές και θελκτικές. Άρα επομένως όταν αισθανόμαστε όμορφες, έχουμε απενεχοποιήσει τα ταμπού της εμφάνισης και είμαστε άνετες με τον εαυτό μας, αυτό είναι που μας κάνει πραγματικά όμορφες. Η Κατερίνα Ζαρίφη το ενστερνίστηκε αυτό και το έκανε πράξη στη ζωή της γι’αυτό και είναι η πιο κατάλληλη για διαδώσει αυτό το μήνυμα. Διώχνοτας μακριά τις ανασφάλειες μας, είμαστε σε θέση να δώσουμε σημασία στα ουσιώδη και χαρούμε στο έπακρο τη ζωή μας. Μη μένουμε πίσω, η ζωή τραβάει μπροστά και οδηγοί είμαστε εμείς.
Με  moto  “Love your curves” – «Αγάπα τις καμπύλες σου» συμβαδίζει και το XLcloset, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αγάπη για το γυναικείο σώμα με καμπύλες επιλέγουμε τα ρούχα που τις κολακεύουν και τις αναδεικνύουν.
Συνοψίζοντας λοιπόν φοράμε με περηφάνεια το φούξια βραχιολάκι “Love your curves” και θυμόμαστε τι είπε η Kim Kardashian: «Αποδέξου τις καμπύλες σου και αυτό που είσαι. Είμαι περήφανη για τις κοπέλες που έρχονται και μου λένε «Έχω καμπύλες και είμαι περήφανη για αυτό πλέον».