Ανακάλυψε Την Νέα BASIC Collection!

by Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2015
Γειά σας φίλες μου! Σας έχω πολύ καλά fashion νέα! Η BASIC Συλλογή είναι πλέον κοντά σας! Κομμάτια σχεδιασμένα σε κλασσικές και διαχρονικές γραμμές που μπορούν να φορεθούν με άνεση απ’όλες τις γυναίκες όλες τις ώρες! Προσφέρουν άνετη εφαρμογή και στιλ σε πολύ προσιτές τιμές! Θα σου παρουσιάσω λοιπόν κάποια από τα αγαπημένα μου κομμάτια της συλλογής που σίγουρα θα λατρέψεις!
5
 

Το μαύρο midi βισκόζ φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα! Η πιο ασφαλής επιλογή για τα outfits σου και ιδανικό για να το συνδυάσεις με διαφορετικά αξεσουάρ και να το φορέσεις από το πρωί στη δουλεία μέχρι τις χαλαρές εξόδους σου το βράδυ! 

2
 

Η βισκόζ μπλούζα με τα ανοίγματα σε απλή γραμμή με λεπτομέρειες στα μανίκια μπορείς να τη φορέσεις και με φούστα και με παντελόνι! Και για περισσότερες επιλογές θα τη βρεις διαθέσιμη και σε άλλους χρωματισμούς!

 

7
 

Το παντελόνι-κολάν σε ίσια γραμμή σου προσφέρει άνεση σε κάθε εμφάνιση! Είναι κλασσικό, διαχρονικό και θα σε σώσει σε κάθε έξοδο σου, casual ή επίσημη, πρωί και βράδυ! Και αν δεν θέλεις μαύρο θα το βρεις σε μπλε και γκρι!

 

3
 

Η κοντομάνικη μπλούζα με τέλεια υφή από βισκόζ ύφασμα και κολακευτική στρόγγυλη λαιμόκοψη, μπορείς να τη φοράς όλο το χρόνο και να τη συνδυάσεις με τις αγαπημένες σου ζακέτες! Διαθέσιμη σε πράσινο,μαύρο, μπλέ  και μπλέ ρουά!

 

Μπορείς να δείς όλα τα κομμάτια της συλλογής Εδώ. Ποιό θα γίνει το αγαπημένο σου κομμάτι;