Chic & Classy Collection – Βραδινά Κομμάτια Που Θα Λατρέψεις

by Σάββατο, 22 Αυγούστου, 2015
    Γεια σας φίλες μου!   Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει σιγά σιγά, αλλά έχω για σας φανταστικά fashion νέα…Η pre-fall συλλογή είναι πλέον κοντά σας και η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με πολύ δυνατά stylish κομμάτια για να επιλέξεις αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις! Διαλέξαμε για σένα τα 3+1 πιό αγαπημένα και πιο λαμπερά looks από τη συλλογή Chic & Classy με τα βραδινά και στα παρουσιάζουμε παρακάτω…
2607696_002_1
  Η δαντελένια ζακέτα με τα κουμπιά, απο τα πιο κομψά και stylish κομμάτια της συλλογής. Μπορείς να τη φορέσεις και με φούστα και με παντελόνι και να τη συνδιάσεις με έντονα statement αξεσουάρ για να ξεχωρίσεις!
152.5004_005_1
  Η μακριά πουκαμίσα  σε έντονο πράσινο-μαύρο animal print μοτίβο είναι σίγουρα το αγαπημένο μου κομμάτι για τη σεζόν! Τόσο ξεχωριστό από μόνο του, αρκεί να το συνδιάσεις με ένα απλό μαύρο παντελόνι, και θα έχεις το απόλυτο fashion statement look!
 152.2008_002_1
  Η ολόσωμη φόρμα με λεπτομέρειες από δαντέλα είναι ιδανική για τις βραδινές σου εξόδους! Άνετη και θηλυκή, σίγουρα ένα μοναδικό outfit που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο!
 152.6003_002_1
    Το απόλυτα θηλυκό κρουαζέ φόρεμα πάντα κλασσικό και διαχρονική επιλογή για να μη λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Κολακεύει κάθε σωματότυπο και θα σε σώσει σε κάθε βραδινή έξοδο!   Μπορείς να δεις όλη τη συλλογή εδώ…ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο κομμάτι;;;