5+1 Plus Size Fashion Blogs Που Πρέπει Να Ακολουθήσεις!

by Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, 2015
Γεία σας φίλες μου!   Σήμερα σας έχω πολύ ωραίο θέμα…τις 6 πιο στυλάτες plus size Fashion bloggers από όλο το κόσμο που μας αποδεικνύουν ότι η μόδα και το στιλ δεν έχουν νούμερο! Τα τελευταία χρόνια οι bloggers που ασχολούνται με τη μόδα έχουν κυριαρχήσει σε όλο το Internet και κατάφεραν να φτάσουν στη κορυφή. Όσες κατάφεραν να ξεχωρίσουν, συνεργάστηκαν με μεγάλες εταιρίες ρούχων, με τα πιο διάσημα περιοδικά μόδας, πλέον επηρεάζουν τις τάσεις στα ρούχα και το styling και μας εμπνέουν να παίξουμε κ εμείς με τη γκαρνταρόμπα μας, και να ξεχωρίσουμε σε κάθε εμφάνιση! Πάμε να δούμε 6 απο αυτά τα κορίτσια που λατρεύουμε!
GIRL WITH CURVES
Η Tanesha Awasthi ξεκίνησε το μπλόγκ Girl with Curves το 2011 και σήμερα έχει φτάσει να είναι μια από τις μεγαλύτερες fashion influencer στο χώρο της μόδας! Το μπλόγκ της έχει βραβευτεί και συμπεριληφθεί σε πολλά περιοδικά και Online sites. Συνδυάζει τα ρούχα της μαγικά πετυχαίνοντας κάθε φορά πολύ σικ και εμφανίσεις.
FROM THE CORNERS
H Callie μένει στο Λονδίνο και το μπλόγκ της, που το ξεκίνησε το 2012, είναι το From The Corners Of The Curve.  Δεν φοβάται να τολμήσει με τα ρούχα της και αν δοκιμάσει εκκεντρικούς συνδυασμούς, γιαυτό και κάθε look της είναι σίγουρα μοναδικό και super στιλάτο!
DRESS IT CURVY
H 27χρονη Stephanie είναι από τη Γερμανία και το μπλογκ της είναι το Dress it Curvy. Η Stephanie μπορεί και προσαρμόζει τη στιλ της απο πιο Casual chic ή σπορτίφ σε πιο κοριτσίστικο ή πιο ροκ και πολύ μας αρέσει γιαυτό!
CASHMERETTEV
H Jenny είναι μια βρετανίδα που μένει στην Αμερική, το μπλόγκ της είναι το Cashmerette, και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι οτι ράβει τα ρούχα της η ίδια! Διατηρεί το στιλ της απλό ωστόσο παραμένει πολύ κομψή και θηλυκή!
JAY MIRANDA
Η Jay Miranda είναι συγγραφέας, μητέρα και σύζυγος, και το μπλογκ της έχει δημοσιευτεί στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας. Στο μπλόγκ της θα δείς outfits και looks για όλες τις ώρες, καθώς η Jay έχει καταφέρει να μεταμορφώνεται και να αλλάζει το στίλ της από κορίτσι της διπλανής πόρτας σε glam chic παρουσία!
NICOLETTE MASON
H Nicolette Mason μένει στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη και εργάζεται ως editor στο περιοδικό μόδας Marie Claire. Τολμάει να φορέσει ότι της αρέσει και παραμένει εντυπωσιακή σε κάθε εμφάνιση της! Εμένα είναι σίγουρα η αγαπημένη μου!   Εσένα ποιά είναι η αγαπημένη σου blogger?