5+1 Styling Tips For Plus Size Fashion

by Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2015
Γεια σας φίλες μου! Σήμερα έχω για σας κάποιες μικρές συμβουλές styling που είναι βασικές για να είσαι πάντα η πιο καλοντυμένη στο χώρο! Πάμε να δούμε λοιπόν…
1. Βρείτε το νούμερο σας! Το σωστό νούμερο στα ρούχα (το ίδιο και στα εσώρουχα!) είναι πολύ σημαντικό, για να διαλέγουμε τα πιο κολακευτικά κομμάτια για το σώμα και τις καμπύλες μας!
2. Μην φοβάστε να υιοθετήσετε τα νέα trends! Η μόδα δεν έχει νούμερο…μην φοβάστε να δοκιμάσετε τις τάσεις της μόδας…επιλέξτε ότι σας αρέσει περισσότερο και προσαρμόστε τα στο προσωπικό σας look και σίγουρα θα ξεχωρίσετε!
3. Μην ξεχνάτε ποτέ τα αξεσουάρ! Μην αγνοείτε ποτέ πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει ένα στίλ σου επενδύοντας στα σωστά αξεσουάρ. Τα statement κολιέ, τα μεγάλα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια μπορούν να μετατρέψουν ενα απλό basic μπλουζάκι σε σούπερ fashionable outfit. Είτε boho είτε πιο glam τα αξεσουάρ είναι πάντα απαραίτητα στη κάθε γκαρνταρόμπα.
4.  Παίξτε με τα χρώματα και τους συνδυασμούς! Τα χρώματα έχει αποδειχτεί οτι επηρεάζουν την διάθεση μας…σίγουρα δεν μπορείς να νιώσεις άσχημα φορώντας φούξια ή κάποιο άλλο έντονο χρώμα! Βρείτε τις αποχρώσεις που σας ταιριάζουν καλύτερα σύμφωνα με τους φυσικούς σας τόνους και δοκιμάστε να συνδυάσετε τα ρούχα σας ανάλογα ή δοκιμάστε ένα εντελώς μονοχρωματικό look!
5. Τα prints θα είναι πάντα στη μόδα! Τολμήστε να τονίσετε το κομμάτι που αγαπάτε πιο πολύ πάνω σας με ένα έντονο ή ένα πιο διακριτικό print. Σίγουρα δεν θα περάσετε απαρατήρητη!
6. Συμβουλευτείτε γνωστά fashion blogs για να εμπνευστείτε και να δείτε πως ντύνονται στην καθημερινότητα τους plus sizes κορίτσια όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο! Μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ τις 6 bloggers που σου προτείνουμε!
Περιμένουμε τα σχόλια σας για ότι ξεχάσαμε!