3+1 Looks | Τι Να Φορέσετε Για Να Ξεχωρίσετε!

by Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2015
Γειά σας φίλες μου! Το φθινόπωρο κάνει την παρουσία του όλο και πιο αισθητή, και τα κομμάτια της νέας σεζόν είναι εδώ! Γιαυτό ετοίμασα για σας 3+1 διαφορετικά looks με ρούχα και αξεσουάρ και πως να τα συνδυάσετε. Μπορείτε να πετύχετε διαφορετικά στιλ, και να ξεχωρίσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ.
look 1 bohemian chic
♥ 1o  Look // BOHEMIAN CHIC. Η τάση boho συνεχίζεται και τη νέα σεζόν. Ξεχωρίστε κάθε ώρα της ημέρας φορώντας τη σουέτ καζάκα με τα κρόσια συνδυασμένη το εκρού μπλουζοπουκάμισο. Τελειοποιείστε το outfit κρατώντας την μαύρη μονόχρωμη τσάντα
LOOK 2 URBAN STYLE
  ♥ 2o  Look // URBAN STYLE. Το πιό άνετο outfit για την πόλη, για να νιώθετε κομψή όλη τη μέρα. Συνδυάστε την έθνικ μπλούζα μαζί με το άνετο τζιν παντελόνι, και κρατήστε την στιλάτη τσάντα πλάτης κροκό.
office day
  ♥ 3o  Look // OFFICE DAY. Αυτό ειναι το απόλυτο look για τις εμφανίσεις στο γραφείο. Κομψό, άνετο, και φυσικά στιλάτο. Φορέστε το μακρύ καρό πουκάμισο, μαζί με το κολάν δερματίνης. Επιλέξτε το μάυρο κολιέ και την χρωματιστή εντυπωσιακή κόκκινη στρόγγυλη τσάντα!
4
   ♥ 4o  Look // GLAM & CHIC. Λίγη δόση glam είναι απαραίτητη για να πετύχεις το τέλειο chic look! Το δαντελένιο midi φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για μια πολύ θηλυκή εμφάνιση…συνδυασμένο με το κολίε με χάντρες Περιμένουμε να μας πεις ποιο είναι το αγαπημένο σου!