Steal her Style | Αντέγραψε το στιλ των street-style blogs!

by Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2015
Γειά σας φίλες μου! Ξέρω πόσο πού σας αρέσουν τα fashion blogs, γιαυτό αυτή τη βδομάδα σας βρήκα 3 διαφορετικά looks από  τις αγαπημένες σας bloggers που μπορείτε να αντιγράψετε, και να πετύχετε super stylish εμφανίσεις κάθε ώρα της ημέρας. Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες…
style 3
Ένα από τα πιο διάσημα patterns όλων των εποχών της μόδας. Συνδεδεμένο πάντα με τη θηλυκότητα και τη κομψότητα…Η “Πιε ντε πουλ” ζακέτα μαζί με το βισκόζ μπλουζοπουκάμισο είναι πάντα μια καλή επιλογή για να κάνεις εντύπωση να είσαι stylish και να ξεχωρίσεις σίγουρα ως η πιο καλοντυμένη!
style 1
Για τις πιο κρύες μέρες του φθινοπώρου, το poncho απο το χνουδωτό ύφασμα  είναι σίγουρα ένα fashion statement κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Άνετο και ιδιαίτερο, μαζί με το τζιν παντελόνι  θα είσαι έτοιμη για casual chic εμφανίσεις όλη τη μέρα!
style 2
Το απόλυτο φθινοπωρινό outfit! Κλασσικό, διαχρονικό και chic! Συνδύασε την πράσινη βαμβακερή καπαρντίνα μαζί με το μαύρο midi φόρεμα της συλλογής BASIC και θα πετύχεις τον πιο άνετο και στιλάτο outfit για τη σεζόν!   Όπως πάντα περιμένουμε τα σχόλια σας για τα αγαπημένα σας outfits του φθινοπώρου!