Denim Love – Τα αγαπημένα μας jean παντελόνια!

by Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2015

Γεια σας φίλες μου!

Αυτή τη φορά θα σας δείξω τα αγαπημένα μου jean παντελόνια από τη συλλογή του parabita.com! Το ύφασμα “jean” ξεκίνησε από την Ιταλία, και τους ναυτικούς της που τότε φώναζαν Genoese, και φορούσαν αυτό το “περίεργο” βαμβακερό ύφασμα. Αργότερα η λέξη παραφράστηκε στην Αμερική από Genoese σε jean. Είναι το ύφασμα που μετά από αιώνες έχει γίνει πλέον διαχρονικό, έχει χρησιμοποιηθεί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας σε μοντέρνες αλλά και κλασσικές συλλογές, και φοριέται από όλες τις ηλικίες. Και φυσικά τα κλασσικά jeans είναι πλέον το πιο απαραίτητο κομμάτι στη ντουλάπας! Το φοράμε κάθε μέρα όλες τις ώρες, και μπορούμε να το προσαρμόσουμε στο στίλ μας, και να πετύχουμε εντελώς διαφορετικά look. Από spor ή casual chic μέχρι boho, rock ή ρομαντικά outfits. Πάμε να δούμε λοιπόν τα αγαπημένα μου!

1
 Αυτό είναι το απόλυτο jean παντελόνι για τον χειμώνα! Τα 70s είναι ξανά στη μόδα, και τα παντελόνια καμπάνες επικρατούν σε όλες τις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας. Επέλεξε να ξεχωρίσεις με fashionable εμφάνιση φορώντας το συγκεκριμένο καμπάνα jean παντελόνι!
 2
 Σίγουρα αν θέλεις να επενδύσεις σε άνεση αλλά και στίλ, το ελαστικό jean παντελόνι με ρεβέρ είναι ιδανικό για σένα! Συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα και μπορείς να το φοράς απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σε σώσει σε κάθε περίσταση!
 3
 Το βαμβακερό ελαστικό παντελόνι με λάστιχο στη μέση είναι η καλύτερη λύση όταν δεν θέλεις να φορέσεις κολάν ή κάποιο κλασσικό παντελόνι! Είναι άνετο φοριέται κάθε εποχή και μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισα, tshirt, ζακέτες, πουλόβερ, jackets…ευκολοφόρετο, στιλάτο, και φυσικά κομψό!
 Περιμένω τα σχόλια σας για το αγαπημένο σας jean παντελόνι!