Outerwear Collection | Ανακάλυψε τη συλλογή με τα πανωφόρια, μπουφάν και καμπαρντίνες που θα λατρέψεις!

by Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2015

Γειά σας φίλες μου,

Είμαστε πλέον στην καρδιά του Φθινοπώρου, και με την αλλαγή του καιρού, βρίσκουμε την κατάλληλη ευκαιρία για ανανέωση της ντουλάπας μας! Τα πανωφόρια, τα παλτό και τα μπουφάν είναι πάντα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, που συμπληρώνουν τα outfits της σεζόν, και μπορούν να αναδείξουν το στιλ μας! Η συλλογή OUTERWEAR του XLcloset που μπορείς να την δεις εδώ, διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία από καπαρντίνες, παλτό και πανωφόρια, σε ιδιαίτερα σχέδια, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις που επιτάσσει μόδα, και σήμερα θα σας δείξω 3+1 από τα αγαπημένα μου κομμάτια! Πάμε να δούμε λοιπόν…

 021520400523_002_1
 Ένα από τα πιο βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας είναι σίγουρα ένα κοντό μαύρο jacket! Κλασσικό και διαχρονικό, μπορεί να φορεθεί με φορέματα, παντελόνια και φούστες, και να προσαρμοστεί σε διαφορετικά looks και style! Μία επιλογή που σίγουρα θα σε σώσει! Μπορείς να το βρείς ΕΔΩ.
 021520410011_016_1
 Αυτό το double face μπουφάν είναι σίγουρα ένα κομμάτι που σου δίνει πολλαπλές επιλογές! Φοριέται και από τις δύο όψεις, και θα το βρεις διαθέσιμο σε 4 διαφορετικούς συνδυασμούς ΕΔΩΠρακτικό, άνετο και ιδανικό για casual looks όλη μέρα!
 02152080003_002_1
 Το ψαροκόκαλο είναι ένα από τα πιο κλασσικά υφάσματα, συνδεδεμένο με την κομψότητα και το στιλ! Το μαύρο ψαροκόκαλο παλτό σε ίσια γραμμή, που θα το βρείτε ΕΔΩ, μπορεί να ολοκληρώσει τα outfits σας, πετυχαίνοντας από casual chic μέχρι πιο βραδινές εντυπωσιακές εμφανίσεις.
 09-15-8154_007_1
Τα 70s είναι φέτος στη μόδα, και οι δερμάτινες λεπτομέρειες επικρατούν, σε ρούχα και αξεσουάρ. Αυτή η σουέτ ασύμμετρη ζακέτα, θα την δεις ΕΔΩ, μπορεί να φορεθεί με jean παντελόνια ή ακόμα και με πιο glamours φορέματα, και είναι το ιδανικό κομμάτι για να αναδείξει το στιλ σας!
Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας πανωφόρι από τη συλλογή;
No tags 3