Dress To Impress – Τα Καλύτερα Φορέματα Της Σεζόν

by Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2015
Γειά σας φίλες μου!   Μπορεί να σας το έχω ξαναπεί, αλλά τα φορέματα είναι το αγαπημένο μου ρούχο! Είναι απαραίτητο για κάθε ντουλάπα, και νομίζω ότι μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες κάθε ώρα της ημέρας! Η συλλογή με τα φορέματα  του XLcloset, που μπορείς να της δεις ΕΔΩ διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα  που επιτάσσει η μόδα, για διάφορες περιστάσεις και σε διαφορετικά στιλ! Σήμερα θα σας δείξω τα 4 αγαπημένα, από όλη τη συλλογή…γιά να δούμε λοιπόν!
12-15-8210_003_1
  Η δαντέλα θα είναι πάντα ένα από τα πιο κλασσικά και θηλυκά υφάσματα. Το μπλε midi φόρεμα που θα το βρεις ΕΔΩ  είναι ιδανικό για πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, όταν θέλεις να ξεχωρίσεις, ειδικές περιστάσεις! Μπορείς να το συνδυάσεις με διακριτικά κοσμήματα και ένα απλά ζευγάρι γόβες!
12-15-8196_002_1
  Η boho διάθεση είναι ξεκάθαρο ότι επικρατεί και τη χειμερινή σεζόν σε ρούχα και αξεσουάρ. Με το μαύρο βισκόζ φόρεμα, με  κέντημα στη λαιμόκοψη, και καμπάνα μανίκια, βρες το ΕΔΩ, μπορείς να πετύχεις το τέλειο boho look! Φόρεσε το από το πρωί μέχρι το βράδυ για άνεση και στιλ!
152.6027_100_1
  Απλό, με λιτές γραμμές, αυτό  το είναι το μαύρο φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου! Ιδανικό για κάθε περίσταση, μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους και να το προσαρμόσεις στο στιλ σου! Είναι σίγουρα το αγαπημένο μου!
  12-15-8211_034_1
  Στο πιο trendy χρώμα του χειμώνα, αυτό είναι το πιο stylish φόρεμα για να διαλέξεις! Με μικρές λεπτομέρειες δαντέλας και δερματίνης, το κάνει ένα ιδιαίτερο κομμάτι για όλες τις ώρες της ημέρας.
Περιμένω τα σχόλια σας για το πώς θα τα συνδυάζατε με τα υπόλοιπα κομμάτια της νουλάπας σας!
1 Απάντηση
  • Μαίρη
    9 Νοεμβρίου, 2015

    Εγώ θα διάλεγα το μπορντό αν κι είναι όλα ωραια αλλά το μπορντό θα το πάρω