Η Ασύμμετρη Μπλούζα & Πώς Να Τη Φορέσετε!

by Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, 2015
 

Γεια σας φίλες μου!

 

Σε αυτό το post θα δείτε 3 απλά looks, με βασικό key item, την εντυπωσιακή ασύμμετρη μπλούζα από τις νέες παραλαβές που έγινε ανάρπαστη! Με πολύ εντυπωσιακά κοψίματα κάτω και θηλυκή λαιμόκοψη, διαθέσιμη στα 3 βασικά χρώματα του χειμώνα, είναι η τέλεια επιλογή για να τη φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους, κάθε ώρα της ημέρας και να την προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ! Παρακάτω θα δεις 3 διαφορετικούς συνδυασμούς στα 3 διαφορετικά χρώματα της μπλούζας. Πάμε να δούμε…

 

1
 

Συνδύασε την γκρι ασύμμετρη μπλούζα  με το κολάν δερματίνης  για ένα άνετο, μοντέρνο και stylish look που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα, από το πρωί για πιο casual εμφανίσεις, μέχρι στις βραδινές εξόδους για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα προσθέτοντας ένα statement κολιέ.

 

2
 

Επέλεξε για την μπορντώ μπλούζα την pencil ελαστική midi φούστα και θα έχεις σίγουρα ένα πολύ κομψό και σικάτο αποτέλεσμα. 

 

3
 

Με την μαύρη μπλούζα φόρεσε το βαμβακερό μπορντώ παντελόνι σε ίσια γραμμή και θα έχεις ένα κλασσικό look στα πιο trend χρώματα της σεζόν, minimal, απλό και άνετο που με τα σωστά αξεσουάρ και κοσμήματα μπορεί να μετατραπεί σε βραδινό outfit!

 

Περιμένω τα σχόλια σας και τις ιδέες σας για το πώς θα φορούσατε εσείς την μπλούζα!