Tα Καταστήματα Vertice & Το XLcloset Γίνονται Parabita!

by Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2015
Γεία σας φίλες μου! Σήμερα σας έχω τα τα καλύτερα νέα! Μια νέα εποχή ξεκινάει γιατί…από 14/12 τα καταστήματα Vertice και το XLcloset γίνονται Parabita!

παρα

Το όνομα Parabita, πέρα από το ενδιαφέρον, θηλυκό και ξεχωριστό άκουσμα του, κρύβει μια πολύ πιο σπουδαία και σημαντική ιστορία. Η Venus of Parabita, Αφροδίτη της Parabita, είναι ένα από τα διάσημα αγαλματίδια γυναικείων θεοτήτων που βρέθηκαν σε όλη την Ευρώπη και αποκαλύπτουν μια μεγάλη εποχή της προϊστορίας κατά την οποία οι πληθωρικές γυναίκες λατρεύονταν ως θεϊκά πρότυπα.

  Στα καταστήματα λοιπόν και το eshop Parabita θα συνεχίσετε να βρίσκετε τα brands και τις εταιρίες που βρίσκατε ως σήμερα αλλά και πολλά ακόμη. Τιμώντας τη δική σας εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, το νέο brand και το σύνθημα Fashion unlimited, είναι εδώ για να σηματοδοτήσει το άνοιγμα σε μια καινούργια εποχή που δεν βάζει όρια στο που μπορούμε να φτάσουμε μαζί, όπως και εμείς, φροντίζουμε εδώ και χρόνια, τα μεγέθη να μην βάζουν κανένα όριο στο δικό σας πάθος για μόδα…