-30% Στην Christmas Collection, Τα 3+1 Must Have Κομμάτια!

by Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, 2015
Γεια σας φίλες μου! Τώρα που οι γιορτές ήδη ξεκίνησαν, έχω τα καλύτερα fashion νέα για σας! Τα αγαπημένα σας βραδινά κομμάτια από την Christmas Collection τώρα είναι διαθέσιμα με έκπτωση -30%! Η ιδανική ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσετε την ντουλάπα σας για τις ημέρες των γιορτών κάνοντας έξυπνες αγορές! Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε όλα τα κομμάτια με την έκπτωση…και παρακάτω θα σας παρουσιάσω τα 3+1 από τα αγαπημένα μου. Αυτά που ξεχώρισα και είναι τα must have για να απογειώσετε το style σας! Για να δούμε λοιπόν…
011520127387_026_1
Η ασύμμετρη λούρεξ μπλούζα, θα την βρεις τώρα 19€, σε ασημί χρώμα είναι σίγουρα από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια της συλλογής! Το λούρεξ είναι η απόλυτη φετινή τάση και φορώντας το μπορείτε να πετύχετε ένα πολύ λαμπερό και γιορτινό outfit! Συνδυάστε την με κάποιο δερμάτινο κολάν και statement αξεσουάρ και σίγουρα θα ξεχωρίσετε!
2610158_007_1
Αν σας αρέσουν τα animal print μοτίβα, τότε αυτή η λεοπάρ μπλούζα με σατέν λεπτομέρειες , τώρα 35€, θα γίνει η αγαπημένη σας! Κομψή και εντυπωσιακή για το τέλειο βραδινό look! Φορέστε την μαζί με μαύρη παντελόνα ή μαύρη midi φούστα και θα είστε σίγουρα η πιο καλοντυμένη!
152.1084_002_1
Το μαύρο είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή για να πετύχεις ένα chic βραδινό look. Αυτή η μπλούζα με στρας και λεπτομέρειες δαντέλας, τώρα στα 35€, είναι μια ιδανική επιλογή το τέλειο χριστουγεννιάτικο outfit! Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και μπορείς να την φορέσεις και με παντελόνι και με φούστα…τόλμησε μαζί έντονα αξεσουάρ!
2610169_002_1
Το μαύρο κρεπ μαντό με τον μεγάλο ντραπέ γιακά, τώρα 49€, είναι το must have για τις γιορτές! Συνδυάζεται άψογα πάνω από όλα τα βραδινά outfits των γιορτών ως ελαφρύ πανωφόρι…ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σας!
 Περιμένω πάντα τα σχόλια σας…και τις ιδέες σας για το πώς θα συνδυάζατε τα ρούχα της συλλογής! Καλές Γιορτές!