3+1 Αγαπημένα Πλεκτά Τώρα Σε Έκπτωση!

by Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2016

Γεια σας φίλες μου!

Τα καλά νέα συνεχίζονται…όπως ξέρετε οι εκπτώσεις στην χειμερινή συλλογή έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δείτε όλα τα εκπτωτικά ρούχα πατώντας ΕΔΩ, σήμερα ωστόσο θα σας παρουσιάσω τα 4 πιο αγαπημένα κομμάτια από τη συλλογή με τα πλεκτά που μπορείτε να βρείτε με έκπτωση! 4 ξεχωριστά κομμάτια, σε κλασσικές γραμμές αλλά και σε μοντέρνο στιλ, που μπορούν να τονίσουν το στιλ σας, και να ανανεώσουν τα καθημερινά looks! Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε όλη τη συλλογή με τα πλεκτά…και παρακάτω τα 4 κομμάτια που διάλεξα  για εσάς!

2610182_007_1

Η μακριά πλεκτή καζάκα, βρείτε την με έκπτωση ΕΔΩ, είναι το ιδανικό κομμάτι για να απογειώσετε το στιλ σας! Μπορείτε να την φορέσετε με κάποιο πουκάμισο, μπλούζα ή και ζιβάγκο, για να πετύχετε το τέλειο καθημερινό look…ή και να προσθέσετε έντονα αξεσουάρ και να το μετατρέψετε στο τέλειο casual chic βραδινό outfit!

2609554_002_1

Η μακριά μαύρη ζακέτα από πλεκτό χνουδωτό ύφασμα, βρείτε την με έκπτωση ΕΔΩ, είναι μοντέρνα και κλασσική! Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και μπορεί αν φορεθεί και με φούστες και με παντελόνες ή κολάν.

00152091112_034_1

Η κόκκινη πλεκτή ζακέτα με κουμπιά και λαιμόκοψη V, βρείτε την με έκπτωση ΕΔΩ, είναι το πιο κλασσικό και διαχρονικό κομμάτι κάθε γκαρνταρόμπας. Συνδυάστε την όπως εσείς θέλετε κάθε ώρα της ημέρας, για να τονίσετε το προσωπικό σας στιλ!

03-15-7398_005_1

Η πλεκτή μπλούζα με ενσωματωμένο πουκάμισο, βρείτε την με έκπτωση ΕΔΩ, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κομμάτια. Σε μοντέρνο πράσινο χρώμα, μπορεί να φορεθεί με τζιν παντελόνια για κομψές θηλυκές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας!

Εσείς πως θα φορούσατε τα αγαπημένα σας πλεκτά κομμάτια; Περιμένω όπως πάντα τα σχόλια και τις ιδέες σας!