Find Your Denim – Βρες Το Fit Που Σου Ταιριάζει

by Κυριακή, 6 Μαρτίου, 2016
 Γεια σας φίλες μου! Σας έχω τα καλύτερα fashion νέα! Η νέα DENIM συλλογή της Parabita είναι πλέον εδώ! Το denim ύφασμα είναι το πιο διαχρονικό στην ιστορία της μόδας και τα jeans παντελόνια είναι πλέον τα πιο απαραίτητα κομμάτια στη ντουλάπας μας! Είναι για όλες τις ώρες της ημέρας, για κάθε περίσταση,  μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στο στιλ μας και να πετύχουμε κάθε φορά ένα διαφορετικό look. Η συλλογή της Parabita λοιπόν περιλαμβάνει 4 διαφορετικά στιλ jean παντελονιών, σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες σας, και να αναδείξουν κάθε σωματότυπο! Πάμε να τα δούμε ένα ένα, τις διαφορές τους και πως μπορείτε να τα φορέσετε…

skinny
skinny fit jeans, είναι στενά από το µπατζάκι μέχρι κάτω στον αστράγαλο. Έχει φερμουάρ στο τελείωμα, και διακριτικά ξεβάμματα. Είναι η τάση που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και ήρθε για να µείνει! Είναι ευέλικτα, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε µε μπαλαρίνες, ψηλές γόβες ακόµα και όταν θέλετε να βάλετε τις µπότες έξω από το παντελόνι! Συνδυάστε τα με πουκάμισα για άνετες casual εμφανίσεις ή με πιο glamorous tops για τις βραδινές σας εξόδους. Μπορείτε να αγοράσετε το skinny jean ΕΔΩ.
bootcut
bootcut fit jeans είναι στενά από την μέση ως το γόνατο και ελαφρώς πιο φαρδιά από το γόνατο και κάτω. Κολακεύουν ιδιαίτερα τις γυναίκες µε περιφέρεια καθώς το µάτι εστιάζει περισσότερο στο πιο χαλαρό τελείωμα.  Διαθέτουν την πιο άνετη γραμμή, και μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με όλα τα αγαπημένα σας μπλουζάκια. Μπορείτε να αγοράσετε το bootcut jean ΕΔΩ.
slim
To slim fit είναι η πιο κλασσική γραμμή στα jeans. Τελείως ίσιο κόψιµο που λεπταίνει το πόδι από την περιοχή των γοφών µέχρι τον αστράγαλο, και µειώνει τις ασυμμετρίες που έχει το σώµα. Ταιριάζουν πολύ µε ίσια αλλά και ψηλά παπούτσια. Φορέστε το skinny παντελόνι με τουνίκ, πουκαμίσες και συνδυάστε το με κάποιο ανοιξιάτικο πανωφόρι ή το αγαπημένο σας parka. Μπορείτε να αγοράσετε το slim jean ΕΔΩ.
flare
To flare fit μοιάζει µε το bootcut µε τη διαφορά, ότι το άνοιγμα ξεκινά από πιο ψηλά και όχι μετά το γόνατο, και κάτω στο τελείωμα ανοίγει αρκετά, ώστε να δώσει το σχήμα “καμπάνας” από το οποίο πήρε και το όνομα του. Είναι άνετο και συνδυάζεται ιδανικά µε πλατφόρμες. Μπορείτε να το φορέσετε με εμπριμέ τουνίκ και να πετύχετε ένα boho look, ή με ένα καρό πουκάμισο και το αγαπημένο σου tshirt κάνοντας το πιο western! Μπορείτε να αγοράσετε το flare jean ΕΔΩ.

parabitaDENIM_bottom_banner
 Η Parabita, αγαπάει το denim, γιαυτό περιμένουμε από σας να μοιραστείτε μαζί μας πως συνδυάσατε τα αγαπημένα σας jean παντελόνια! Ακολουθήστε την Parabita στα social media, και χρησιμοποιήστε το hashtag #parabitaDENIM για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας!