Match your Basic

by Κυριακή, 20 Μαρτίου, 2016

Η συλλογή Basic αποτελεί ουσιώδες μέρος της γκαρνταρόμπας όχι μόνο γιατί προσφέρει άνεση και στιλ σε χαμηλές τιμές αλλά και γιατί έχει πολλαπλές δυνατότητες χρήσης και τα κομμάτια της συλλογής φοριούνται όλες τις ώρες, σε όλες τις σεζόν.

Είναι αυτό που θα ονομάζαμε «ήρεμη δύναμη».

Ήρεμη, επειδή κινείται σε ουδέτερους χρωματισμούς και λειτουργικά υφάσματα, δύναμη επειδή οι δυνατότητες συνδυασμών άρα και αξιοποίησης των κομματιών είναι πολλές!

 

Διαχρονικότητα

Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι σε λιτές και διαχρονικές γραμμές λιτές που κολακεύουν το σώμα και μπορούν να φορεθούν ξανά και ξανά, όλες τις εποχές.

Παράλληλα, οι ουδέτεροι τόνοι των χρωμάτων συνδυάζονται εύκολα τόσο με άλλα χρώματα όσο και με μοτίβα! Εύκολα φοριούνται με άλλα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, με σχέδια και χρωματισμούς σε κοντινούς ή αντίθετους τόνους.

 

Πολυχρηστικότητα

Η συλλογή ονομάζεται Basic ακριβώς γιατί αποτελεί τη βάση της γκαρνταρόμπας.

Τα κομμάτια της συλλογής, κάλλιστα τα χρησιμοποιείς για layering ή για να δημιουργήσεις σύνολα minimal. Μπορείς να επιλέξεις μονοχρωμία ή colour blocking. Να τα συνδυάσεις με μοτίβα και στάμπες καθώς και με διαφορετικά υφάσματα. Όπως κατάλαβες, μπορείς να κάνεις πολλά!

Λειτουργεί ως καμβάς και εσύ ως ζωγράφος, μπορείς να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις υπέροχους πίνακες με τα χρώματα της παλέτας σου!

 

Match your Basic

Υποψιάζομαι ότι ήδη θα έχεις σκεφτεί αρκετούς συνδυασμούς! Αν παρόλα αυτά, έχεις μπλοκάρει, εγώ είμαι εδώ να σε βοηθήσω!

Δες πως “δένουν” μεταξύ τους κομμάτια της συλλογής Basic και δημιουργούν ανοιξιάτικα σύνολα για όλες τις ώρες!

Η μπλούζα με το τιραντάκι σε συνδυασμό με το ελαστικό παντελόνι στην ίδια απόχρωση, δημιουργεί μια γλυκιά μονοχρωμία ενώ η μακριά ζακέτα έρχεται να συμπληρώσει το μίνιμαλ, colour blocking σύνολο – αποκλειστικά από τη σειρά Basic. Εάν ο στόχος σου είναι το layering τότε θα μπορούσες να προσθέσεις μία τουνίκ που θα φορεθεί πάνω από το τιραντάκι και η ζακέτα θα μπαίνει ή θα βγαίνει ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεσή σου!

 

match-your-basic-1

 

Αν σου αρέσουν οι πιο σκούρες αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας την ίδια μπλούζα με το τιραντάκι και τη μακριά ζακέτα και συνδυάζοντάς τα με την παντελόνα στην ίδια απόχρωση με τη ζακέτα από τη συλλογή Basic, δημιουργείς ένα καθημερινό και άνετο σύνολο.

Θέλεις και έξτρα layer; Μια αέρινη τουνίκ – ακόμα και η ίδια – μπορεί άνετα να δώσει μια πιο απογευματινή νότα στο σύνολο!

 

match-your-basic-2

 

Εσύ τι λες; Ποια κομμάτια της συλλογής Basic σε εμπνέουν περισσότερο;