Vintage Bloom – H γιορτή της Άνοιξης

by Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2016

Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και τη γιορτάζουμε με τη νέα, ολόφρεσκη συλλογή Vintage Bloom!

Καλωσορίζουμε την εποχή με ρούχα και αξεσουάρ σε διάθεση λίγο ρομαντική αλλά και με πολύ χρώμα όπως αυτά της ανθισμένης φύσης γύρω μας! Η εποχή που παραπέμπει στη φρεσκάδα, ενισχύει το ρομαντικό συναίσθημα ενώ παράλληλα η φύση βομβαρδίζεται με χρώμα και φως! Τώρα λοιπόν που η άνθιση βρίσκεται στο απόγειό της, η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός γλυκαίνει, φτιάχνει και η διάθεσή μας!

Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις

– Οδυσσέας Ελύτης –

Φτιάξε λοιπόν κι εσύ τη δική σου άνοιξη! Διάλεξε τα χρώματα που θα τονίσουν την ανεβασμένη ψυχολογία σου και θα δώσουν μια ανοιξιάτικη λάμψη στην εικόνα σου.

Εμπνεύσου από το τοπίο γύρω σου και τόλμησε πολύχρωμα μοτίβα σε συνδυασμό με ουδέτερα ή πιο ζωηρά χρώματα. Στη συλλογή θα βρεις μπλούζες, φορέματα και παντελόνια στις αποχρώσεις των ανθισμένων τοπίων. Τα πολυαγαπημένα denim κομμάτια της συλλογής προσδίδουν μία πιο νεανική νότα ενώ τα ανάλαφρα πουκάμισα και τοπ προσφέρουν άνεση όλες τις ώρες!

 

vintage-bloom

 

Φυσικά, επειδή ο ανοιξιάτικος καιρός είναι και λίγο απρόβλεπτος, δε λείπουν από τη συλλογή τα πανωφόρια! Πρόσθεσε ένα φουλάρι όχι μόνο για έξτρα προστασία αλλά και για να συμπληρώσεις το στυλ σου!

Βάλε την τελευταία πινελιά κρατώντας μία τσάντα σε ταιριαστές με το outfit αποχρώσεις!

Γιόρτασε κι εσύ την άνοιξη, ανακάλυψε όλη τη συλλογή ΕΔΩ!