Έκπτωση 50% στο 2ο προϊόν από τις συλλογές Zhenzi & Parabita – Διαλέξαμε 3 outfits για να είσαι πάντα στη μόδα

by Σάββατο, 9 Απριλίου, 2016

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου; Η ευκαιρία που έψαχνες ήρθε από την Parabita με μία μοναδική προσφορά!

Έκπτωση 50% στο 2ο προϊόν από τις συλλογές Zhenzi & Parabita!

Έχεις επομένως να επιλέξεις ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα από ρούχα και αξεσουάρ της τρέχουσας σεζόν! Ανοιξιάτικα, πολύχρωμα, μοντέρνα και κομψά σχέδια με την εγγυημένη ποιότητα Parabita.

Αν είσαι σε δίλημμα και δε ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, δες παρακάτω 3 σύνολα από τις συλλογές Zhenzi & Parabita για να είσαι πάντα μέσα στις τελευταίες τάσεις της μόδας!

 

Sporty Chic

Ιδανικό για τις βόλτες και τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου (και όχι μόνο)! Κομψό αλλά και άνετο για να μπορείς να το φοράς ξανά και ξανά και ξανά.

Το αμάνικο καπιτονέ μπουφάν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για τις ημέρες που έχει ψυχρούλα – άσε δε, που είναι διαχρονικό κομμάτι και μπορείς να το φορέσεις και άλλες εποχές…

Η μπλούζα Parabita, απλά δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου! Ευκολοφόρετη και με διακριτική διακόσμηση, είναι ένα must-have κομμάτι!

Το πεντάτσεπο παντελόνι – έχει δηλαδή την ίδια γραμμή με αυτή των τζιν – σε γαλάζια απόχρωση, δίνει έναν ιδιαίτερο τόνο στο όλο σύνολο!

 

sporty-chic-parabita

 

Elegant

Ένα σύνολο για να είσαι πάντα κομψή και για όλες τις ώρες! Το φοράς από το πρωί στο γραφείο και συνεχίζεις με το ίδιο σύνολο στη βόλτα ενώ αποτελεί πρόταση και για βάφτιση!

Το τοπ από chiffon δίνει μια ρομαντική νότα και μία ιδιαίτερη κίνηση στο σύνολο ενώ δένει υπέροχα με το εμπριμέ παντελόνι που τώρα είναι πραγματικά η εποχή του!

Ολοκλήρωσε, με την τσάντα σε γλυκιά γκρι απόχρωση – θα βρεις την ίδια απόχρωση και στο εμπριμέ παντελόνι!

 

elegant-parabita

 

Trendy

Το 3ο σύνολο, είναι η τάση που θα φορεθεί και το καλοκαίρι!

Το τζιν κάπρι παντελόνι είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Βολικό, άνετο, χωρίς να ζεσταίνει, φοριέται με όλα!

Συνδύασέ το με τη μπλούζα με την ασύμμετρη διαφάνεια και συμπλήρωσε το look με το φλοράλ φουλάρι για μία σικάτη καθημερινή εμφάνιση!

 

trendy-parabita

 

Εσύ τελικά, ποιο διαλέγεις;
Πάρε ιδέες και ανακάλυψε περισσότερα κομμάτια ΕΔΩ!