Island Hopping | Ιόνιο-Κυκλάδες-Κρήτη

by Παρασκευή, 8 Ιουλίου, 2016

Ιούλιος. Μέσα καλοκαιριού και πιθανόν έχεις κανονίσει που θα κάνεις τις διακοπές σου, εκτός αν ήδη βρίσκεσαι σε παραθεριστικό μέρος ή αν είσαι της τελευταίας στιγμής!

Το κατεξοχήν «άθλημα» των καλοκαιρινών διακοπών είναι το island hopping, απλά γιατί ένας και μόνο προορισμός (στην περίπτωσή μας, νησί) δεν είναι ποτέ αρκετός!

Κάθε προορισμός και μία διαφορετική στιλιστική επιλογή που συνάδει με το ύφος και την κουλτούρα του τόπου. Εμείς σου προτείνουμε για αρχή, looks για Ιόνιο, Κυκλάδες και Κρήτη!

 

Ιόνιο

Επιρροές από τη γειτονική Ιταλία στην αρχιτεκτονική, κοσμοπολίτικη κουλτούρα και αγαπημένος προορισμός των ιστιοπλόων.

Επικρατούν οι χρωματικοί συνδυασμοί των οικισμών – σπίτια γεμάτα χρώμα με κήπους ολάνθιστους – σε τόνους του πορφυρού και σε αντίθεση με τα ζωηρά χρώματα των ανθισμένων λουλουδιών και το βαθύ μπλε της θάλασσας στα λιμάνια που βρίσκουν απάγκιο τα ιστιοπλοϊκά.
plus size looks ionian sea

1. Μπλούζα με έναν ώμο έξω & crochet άνοιγμα   2. Φόρεμα βισκόζ maxi με πεταλούδα & κολιέ   3. Βαμβακερή μπλούζα φλοράλ   4. Τοπ ασύμμετρο με βολάν   5. Παντελόνα εμπριμέ φλοράλ & δαντέλα   6. Midi βισκόζ φόρεμα   7. Βαμβακερό κάπρι παντελόνι   8. Μπλούζα αμάνικη με κόμπους

 

Κυκλάδες

Μινιμαλισμός σε λευκό και μπλε. Ελάχιστο πράσινο, “γυμνά” τοπία που τονίζονται από το λευκό των σπιτιών και το μπλε της θάλασσας.

Επικρατούν το φως, οι λιτές γραμμές και φυσικά, οι αποχρώσεις της θάλασσας!
Cyclades plus size looks

1. Μπλούζα με μύτες & κολιέ   2. Φόρεμα έξωμο με βολάν ριγέ   3. Μπλούζα με ελαστική κεντημένη λαιμόκοψη   4. Παντελόνι κάπρι βαμβακερό   5. Αμάνικη μπλούζα με δαντέλα   6. Φόρεμα maxi με άνοιγμα στα μανίκια & ζωνάκι   7. Φούστα maxi με ανοίγματα   8. Μπλούζα με τύπωμα & σούρα στους ώμους

 

Κρήτη

Νησί ναι μεν, τόσο μεγάλο δε, που τα έχει όλα! Ένας τόπος που φημίζεται εκτός των άλλων και για το ποικιλόμορφο φυσικό του κάλλος: βουνό, θάλασσα, πράσινο, άγρια ομορφιά…

Επικρατεί η πολυμορφία, ένα συνονθύλευμα χρωμάτων και στιλ. Το χρώμα των βράχων, ίδιο με αυτό της άμμου, συναντά το εξωτικό πράσινο του πιο νότιου νησιού της Ελλάδας και το ιδιαίτερο κόκκινο της Μινωικής εποχής ενώ τονίζουν το μαύρο που συναντάται στις τοπικές φορεσιές!
plus size looks Crete

1. Μπλούζα βισκόζ με πολύχρωμο τύπωμα & δαντέλα   2. Φόρεμα maxi με ρίγες chevron   3. Τοπ με διαφάνεια εμπριμέ   4. Σαλβάρι ψηλόμεσο με τσέπες   5. Μπλούζα με τύπωμα & κρόσσια   6. Maxi ζέρσευ φόρεμα φαντεζί   7. Παντελόνι πεντάτσεπο βαμβακερό   8. Μπλούζα εμπριμέ με δέσιμο

 

Εσύ ποιον προορισμό επιλέγεις;
Ανακάλυψε περισσότερες επιλογές για κάθε προορισμό εδώ