Island Hopping | Σποράδες–Δωδεκάνησα–Νησιά Β. Αιγαίου

by Παρασκευή, 15 Ιουλίου, 2016

Το αφιέρωμα Διακοπές – Καλοκαίρι 2016 συνεχίζεται! Αυτή τη φορά, κάνουμε Island Hopping σε Σποράδες, Δωδεκάνησα και Βόρειο Αιγαίο!

Το μυαλό συνέχεια στις διακοπές, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Θέλεις να χαλαρώσεις! Για να μην έχεις και το άγχος του τι θα βάλεις στη βαλίτσα, σου προτείνουμε σύνολα εναρμονισμένα με την κουλτούρα και το ύφος του κάθε προορισμού!

 

Σποράδες

Χαρακτηρίζονται από πλούσια βλάστηση που αγγίζει τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας. Εντυπωσιακός βυθός και λατρεμένος προορισμός των φυσιολατρών. Η νεότερη αρχιτεκτονική που θυμίζει αυτή της στεριάς, ενσωματώνεται στα απομεινάρια παλαιότερων εποχών.

Επικρατούν τα χρώματα των γαλαζοπράσινων δαντελωτών ακτών και η αίσθηση κομψής χαλαρότητας.

island hopping sporades

1. Έξωμη εμπριμέ μπλούζα   2. Φόρεμα καφτάνι με γεωμετρικά σχέδια   3. Μπλούζα μονόχρωμη ζωρζέτα με crochet διακόσμηση   4. Παντελόνι κρεπ σε ίσια γραμμή   5. Μπλούζα με τύπωμα & κρόσσια   6. Φόρεμα midi εμπριμέ με λάστιχο στη μέση   7. Βαμβακερή τζιν φούστα midi   8. Μπλούζα αμάνικη με ρετρό τύπωμα

 

Δωδεκάνησα

Η δύση συναντά την ανατολή! Τόποι με θρησκευτικό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με αναπολήσεις από την εποχή των ιπποτών. Εκεί όπου η κοσμοπολίτικη γοητεία συναντά την απλότητα των σφουγγαράδων.

Αμέτρητοι χρωματικοί συνδυασμοί, πλακόστρωτοι δρόμοι και παρθένα φύση περιτριγυρισμένα από Αιγαίο!

island hopping dodecanese1. Τοπ με διαφάνεια & τύπωμα   2. Maxi φόρεμα εμπριμέ με ζωνάκι & φουντάκια   3. Μπλούζα με λάστιχο στους ώμους   4. Παντελόνα με φύλλα μουσελίνας   5. Μπλούζα μονόχρωμη ζωρζέτα με crochet διακόσμηση   6. Maxi φόρεμα με λαχούρια & crochet   7. Παντελόνι κάπρι βαμβακερό   8. Μπλούζα με τύπωμα & κρουαζέ πλάτη

 

Νησιά Βορείου Αιγαίου

Τα περισσότερα από αυτά, θεωρούνται η «άκρη» της Ελλάδας προς την ανατολή. Γεμάτα ιστορία από τα παλαιότερα χρόνια, μεγάλα νησιά, ιδανικά για τους λάτρεις της εξερεύνησης! Αμέτρητες παραλίες, καθάρια νερά και τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς!

Επικρατούν τα γήινα χρώματα της μοναδικής βλάστησης που δένουν με το κόκκινο που τονίζει τη χρωματική παλέτα. Εκλεπτυσμένη γοητεία σε άνετες γραμμές ταιριαστή στο ύφος του συμπλέγματος που συνδυάζει τόσο τα προτερήματα της στεριάς όσο και του νησιού!

island hopping South Aegean 1. Αμάνικη μπλούζα με δαντέλα   2. Maxi φόρεμα βισκόζ με ελαστική λαιμόκοψη   3. Μπλούζα κοντομάνικη με δαντέλα & τύπωμα   4. Παντελόνα εμπριμέ με άνοιγμα   5. Μπλούζα με άνοιγμα στους ώμους & δέσιμο   6. Εμπριμέ maxi φόρεμα έξωμο   7. Βαμβακερό κάπρι παντελόνι   8. Μπλούζα Καφτάνι με κέντημα & φουντάκια

 

Είσαι έτοιμη για τις Διακοπές; Φτιάξε βαλίτσα και ξεκίνα!
Δες περισσότερα ρούχα έμπνευση, με έκπτωση έως -50%, εδώ!