Fashion Unlimited | 3 Μύθοι Καταρρίπτονται – Μέρος Α

by Σάββατο, 30 Ιουλίου, 2016

«Μέτρον άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι εννοώντας ότι με ισορροπία, έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Ακόμα και στη μόδα, δε χρειάζεται να βάζεις περιορισμούς, αρκεί να κρατάς τις ισορροπίες!

Δες παρακάτω πώς, ένας-ένας, καταρρίπτονται οι μύθοι της ρίγας, του λευκού και των εμπριμέ και πώς, γνωστές bloggers, γίνονται ακαταμάχητες φορώντας ρούχα που ‘δεν πρέπει’.

 

Stripes

Οι ρίγες το ένα, οι ρίγες το άλλο! Ουφ!

Τέρμα πια τα όχι. Ναι στις ρίγες.

Επικεντρώσου σε χρώματα, στιλ και γραμμή ρούχων που ταιριάζουν στο σωματότυπό σου και πάνω από όλα, επίλεξε το σωστό για σένα μέγεθος. Ούτε πολύ μεγαλύτερο, ούτε πολύ μικρότερο.

Οι πιο μικρές ρίγες έχουν την τάση να ‘χάνονται’ και από μακριά να δίνουν την εντύπωση ενιαίου χρώματος, ενώ οι πιο φαρδιές ρίγες, δημιουργούν εντύπωση!
stripes - ρίγες

 

Whites & Light Colours

Φυσικά και τα ανοιχτόχρωμα ή τα λευκά (ειδικά το καλοκαίρι) δεν είναι απαγορευτικά! Ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός σου; Τελείωσε!

Εδώ δίνουμε βάση στην ύφανση και βεβαίως, στο σωστό μέγεθος (η επανάληψη βοηθάει στην εμπέδωση)!

Ισορροπώντας τις γραμμές ανάμεσα στο πάνω, με το κάτω μέρος, μπορείς να πετύχεις ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα! Φροντίζεις ώστε να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία και το μάτι να επικεντρώνεται εκεί!
light colours - λευκά & ανοιχτά χρώματα

 

Prints

Τα εμπριμέ είναι λατρεία! Γεμίζουν με χρώμα τις εμφανίσεις σου, δημιουργούν οπτικά εφέ και το κυριότερο, είναι τόσα πολλά που δε ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις!

Το πιο ασφαλές αποτέλεσμα, είναι να τα συνδυάσεις με μονόχρωμα αξεσουάρ ή άλλα ρούχα κι αν τολμάς, με άλλα εμπριμέ ή με ριγέ (π.χ. ριγέ με φλοράλ).

Πρόσεχε να μην το παρακάνεις με τις γραμμές των ρούχων (ισορροπία) και φυσικά, φρόντισε ό,τι φοράς να είναι στο σωστό για σένα μέγεθος!
prints - εμπριμέ

 

Μόδα χωρίς περιορισμούς!
Κατέρριψε τους δικούς σου μύθους εδώ

 

*bloggers που εμφανίζονται στις εικόνες: 
Tanesha Awathi, emilysgsb, sassyredlipstick
stylingcurvy, iambeauticurve, megabambi, gabifresh 
dressingoutsidethebox, stylepluscurves