Last Chance! Τελευταίες μέρες Εκπτώσεων

by Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2016

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες Eκπτώσεων! Ευκαιρία να προλάβεις κομμάτια για τα οποία θα είσαι διπλά χαρούμενη!

Πρώτον γιατί υπέροχα, στιλάτα κομμάτια θα εμπλουτίσουν τη γκαρνταρόμπα σου και δεύτερον γιατί θα τα βρεις σε τιμές, ανεπανάληπτες (μέχρι -70%)!

 

Bold & Beautiful

Η τόλμη συναντάει τη γοητεία, σε μοναδικά κομμάτια, με ιδιαίτερα prints ή σχέδια που πάντα θα δημιουργούν εντύπωση!

Τόλμησε το διαφορετικό και γοήτευσε με το στιλ σου! Δοκίμασε διαφορετικούς τρόπους να τα φορέσεις, πειραματίσου και δημιούργησε το δικό σου statement μόδας!

Sale - Last Cance - Bold & Beautiful 1. Φόρεμα με τουνίκ tie-dye   2. Μπλούζα με τύπωμα & κρουαζέ πλάτη   3. Τοπ από μουσελίνα με έξω ώμους   4. Παντελόνα εμπριμέ με άνοιγμα

 

The Classics

Από τα statement κομμάτια, πάμε στα βασικά. Ναι, αυτά που δε λείπουν από τη ντουλάπα καμίας γυναίκας.

Επένδυσε σε σχέδια και χρώματα διαχρονικά. Διαχρονικά κομψά, διαχρονικά θηλυκά, διαχρονικά όμορφα! Προτίμησε απλές γραμμές και μονόχρωμα ρούχα με τα οποία θα μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς και να τα φοράς σε πάνω από μία περιστάσεις!

Τα λεγόμενα «all-day» κομμάτια! Ρούχα που θα μπορούσες να φορέσεις στην πόλη ή στις διακοπές, το πρωί για ψώνια ή το βραδάκι στη βόλτα σου.
Sale - Last Cance - The Classics

1. Μπλούζα με άνοιγμα στους ώμους & δέσιμο   2. Φόρεμα maxi με ζωνάκι   3. Παντελόνι κάπρι βαμβακερό   4. Μπλούζα με δαντέλα & χιαστί πλάτη

 

Now & Beyond

Στις εκπτώσεις, δε βρίσκεις μόνο κομμάτια που φοράς αποκλειστικά της σεζόν ή, για να τεθεί καλύτερα, βρίσκεις κομμάτια που φοράς σε περισσότερες από μία σεζόν!

Μία ακόμη επένδυση. Ρούχα που μπορείς να ευχαριστηθείς, τόσο τις πιο δροσερές ημέρες του Καλοκαιριού όσο και τις ενδιάμεσες εποχές (Φθινόπωρο – Άνοιξη).

Ως επί το πλείστον, αυτό το ρόλο έχουν οι ζακέτες. Ενδείκνυνται και για τις γλυκές χειμωνιάτικες μέρες, καθότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του γνωστού layering (ντύσιμο σε στρώσεις).
Sale - Last Cance - Now & Beyond

1. Πλεκτή μακριά ζακέτα με λούρεξ ύφανση   2. Δαντελένια ζακέτα μονόχρωμη   3. Μαντό κρεπ σε ίσια γραμμή   4. Βισκόζ μακρυμάνικη μπλούζα με V λαιμόκοψη

 

Sale Picks

Για το τέλος, κρατήσαμε το καλύτερο!

Επιλέξαμε προσεκτικά, 4 κομμάτια που μπορείς να φοράς διαχρονικά αλλά κρατάνε το μοντέρνο χαρακτήρα τους, και σε γραμμές που κολακεύουν κάθε σωματότυπο!

Μπλούζες καθημερινές και εύχρηστες αλλά και τοπ που με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορούν να φορεθούν και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις!
Last Cance - Sale Picks

1. Μπλούζα με τύπωμα & σούρα στους ώμους   2. Μπλούζα μονόχρωμη με ανάγλυφο τύπωμα   3. Μπλούζα με μεταλλικό τύπωμα & κρουαζέ μανίκι   4. Τοπ με διαφάνεια & τύπωμα

 

Μη χάσεις την Ευκαιρία για περισσότερη Μόδα σε τιμές
εκΠτωτικές