Outerwear | Hot Styles to keep you Warm

by Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, 2016

Από ελαφριά ή αμάνικα μπουφάν μέχρι το ‘βαρύ πυροβολικό’, τα πανωφόρια είναι αυτά που βάζουν την τελευταία πινελιά στις εμφανίσεις μας!

Είναι τα ρούχα που φοράμε περισσότερο και αδιάλειπτα, από τις πρώτες φθινοπωρινές ψύχρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και τις δροσερές ανοιξιάτικες ημέρες!

 

BaseCamp

Τα φοράς στις χαλαρές σου βόλτες, στις εκδρομές, με τζιν, με φόρμα, με casual κομμάτια. Επιπλέον, δημιουργείς εύκολα looks βασισμένα στο ανερχόμενο athleisure trend!

To καπιτονέ μπουφάν που φτάνει στο ύψος των γοφών, είναι ελαφρώς μεσάτο και η ιριδίζουσα όψη του δίνει μια άλλη χροιά στα καθημερινά looks! Η δε κουκούλα του είναι αποσπώμενη, ώστε να του δώσει και μία άλλη μορφή.

Το αμάνικο μπουφάν φοριέται με t-shirt, με πουκάμισα, με φούτερ, πάνω από τζιν μπουφάν, συμπληρώνουν αθλητικές εμφανίσεις και σε βγάζουν από το δίλημμα των ηλιόλουστων ημερών του χειμώνα!

Το μακρύ καπιτονέ μπουφάν είναι το μπουφάν που όλες θέλουμε! Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα μας! Ζεσταίνει, ομορφαίνει και πολυφοριέται! Η αποσπώμενη κουκούλα και η επίσης αποσπώμενη γούνα στην κουκούλα, το κάνουν και πολυμορφικό!

outerwear - basecamp style

1. Μπουφάν καπιτονέ με αποσπώμενη κουκούλα  Μπλούζα μελανζέ Parabita  Τζιν Bootcut Fit
2. Αμάνικο ελαφρύ μπουφάν  Πουκάμισο καρό  Παντελόνι κολάν τζιν
3. Μπουφάν μακρύ με κουκούλα & γούνα  Βισκόζ κοντομάνικη μπλούζα  Παντελόνι κολάν Slim

 

Hero Pieces

Ονομάζονται hero pieces γιατί φοριούνται πάντα και παντού!

Το τζάκετ δερματίνης, το διαχρονικά ‘ροκ’ κομμάτι, το φοράς με τζιν, με φορέματα, μέσα ή πάνω από άλλα πανωφόρια δημιουργώντας layering, αλλά πάνω από όλα είναι ένα στιλ που δε ξεπερνιέται!

Το παρκά. Με ή χωρίς την κουκούλα, ανοιχτό ή κλειστό. Το πρωί ή το βράδυ, στο γραφείο ή στη βόλτα. Κομψό και πάντα επίκαιρο! Το κυριότερο; Αναδεικνύει τη σιλουέτα καλύτερα από όλα!

Το καπιτονέ μπουφανάκι, κομψό και ελαφρύ, χωρίς να προσθέτει όγκο, παίρνει επάξια και το ρόλο της ζακέτας ή του σακακιού. Συνδυάζεται άψογα τόσο με t-shirt, όσο και με πουλοβεράκια ή πουκάμισα καθώς και πιο βραδινά τοπ!

outerwear - hero pieces

1. Τζάκετ δερματίνης  Παντελόνι skinny με εξώγαζα
2. Παρκά μακρύ με κουκούλα  Μπλούζα μακρυμάνικη ριγέ  Τζιν Slim fit
3. Καπιτονέ ελαφρύ μπουφάν  Δίχρωμη μπλούζα με λεπτομέρειες δαντέλας  Τζιν Skinny

 

Beyond Chic

Πανωφόρια με σικ αισθητική, με ιδιαιτερότητες που ξεχωρίζουν και τα προτιμάς για εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες!

Το ημίπαλτο με το γραμμικό σχέδιο σε χρωματικές αντιθέσεις, είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις τόσο στο γραφείο όσο και στη βόλτα! Ακόμα κι αν φοράς κάτι πολύ απλό από μέσα – ένα μονόχρωμο τοπ κι ένα τζιν – το μαντό, θα δώσει πνοή στο κάθε σου look!

Η χνουδωτή ζακέτα είναι λίγο fun, λίγο boho και πολύ trendy! Αναβιώνει τα 70s look, δίνει μια χαρούμενη νότα στην εμφάνισή σου και συνδυάζεται άψογα με τα παντελόνια καμπάνα! Λατρεύει τις δαντέλες και τα crochet, δίνει άλλον αέρα σε μια ολόσωμη φόρμα και μπορείς να τη φορέσεις πρωί και βράδυ! Στα συν, έχει τόσο μαλακή υφή που θα τη λατρέψεις!

Γίνεται να βγάλουμε τη σεζόν χωρίς γούνα; Δε γίνεται! Η γούνινη ζακέτα είναι το κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις! Εννοείται ότι τη βάζεις και με τζιν αλλά πάνω από όλα, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε επίσημη εμφάνιση!

outerwear - chic styles

1. Ημίπαλτο colour-blockMπλούζα με διακοσμητική δαντέλαΠαντελόνι skinny με εξώγαζα
2. Χνουδωτή ζακέτα μακρυμάνικηΒισκόζ κοντομάνικη μπλούζαΤζιν παντελόνι Skinny
3. Γούνινη ζακέταΜπλούζα με δαντέλα στη λαιμόκοψηΕλαστικό παντελόνι όψη δερματίνης

 

Tip:
To σωστό μέγεθος στα πανωφόρια, εξαρτάται πάντα από το σωματότυπο – δε θα κουραστούμε ποτέ να το λέμε!

Επίλεξε το μέγεθος που αφήνει ‘αέρα’ στο φαρδύτερο μέρος των γοφών και της περιφέρειας ώστε να ‘πέφτει’ χωρίς να τονίζει! Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

 

Μη σε ξεγελάει ο καιρός! Winter is coming…
Βρες εδώ το Πανωφόρι που ταιριάζει σε κάθε περίσταση!