Spring Essence | 3 κυρίαρχες τάσεις της Άνοιξης

by Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, 2017

Λίγες μέρες απομένουν για τον ερχομό του πρώτου μήνα της Άνοιξης!

Σε αναμονή λοιπόν, για πιο φωτεινές και ζεστές μέρες αλλά και ανανέωση γκαρνταρόμπας με ρούχα σε γραμμές και σχέδια από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Εντοπίσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου, τις 3 τάσεις που θα σε βάλουν απευθείας σε ανοιξιάτικη διάθεση!

 

ΡΙΓΕΣ

Όλα τα φώτα στις ρίγες!

Η αλήθεια είναι ότι γενικά οι ρίγες δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Οι μαρινιέρες για παράδειγμα – δηλαδή οι ριγέ μπλούζες σε ναυτικό στιλ – θεωρούνται κλασσικό και διαχρονικό σχέδιο.

Φέτος όμως, οι ρίγες εμφανίζονται παντού. Κάθετες ή οριζόντιες, σε διχρωμία ή πολυχρωμία, σε πουκάμισα ή σε μπλούζες και σε πολλές ακόμη εκδοχές.

Για κλασσικούς συνδυασμούς, προτίμησε το συνδυασμό με τζιν ή με μονόχρωμα ρούχα αλλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις, τόλμησε ένα συνδυασμό με φλοράλ μοτίβο στους ίδιους τόνους ή με πουά!

Season's leading trends - Stripes

 

 

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΜΠΡΙΜΕ

Η εμφάνιση των πολύχρωμων μοτίβων κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη!

Η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα έχει τόσα μοναδικά εμπριμέ, γεμάτα ζωντάνια, σε παστέλ αποχρώσεις που γλυκαίνουν κάθε μας μέρα!

Επικρατούν τα γεωμετρικά μοτίβα, τα φλοράλ και τα εξωτικά αλλά και γενικά τα μοτίβα που είναι εμπνευσμένα από τη φύση!

Τα εμπριμέ, έχουν τη δύναμη να τονίσουν το κάθε σύνολο και δεν είναι καθόλου δύσκολο να συνδυαστούν. Προτίμησε είτε την απόλυτη μονοχρωμία στο υπόλοιπο σύνολο (π.χ. μαύρο, μπλε) ώστε να αναδειχθεί τόσο το σύνολο όσο και το μοτίβο!

Season's leading trends - Bold Prints

 

 

ΝΕΑ ΠΑΣΤΕΛ – Stone Blue

Τα παστέλ αναδεικνύουν τη γλυκιά, θηλυκή πλευρά μας και τα λατρεύουμε ακριβώς για αυτό!

Τα νέα παστέλ, εμπνευσμένα από χρωματισμούς που συναντάμε στη φύση, έρχονται σε απρόσμενες αποχρώσεις, όπως το «mahogany rose», το «wax yellow» και το «stone blue». Το τελευταίο, είναι αυτό που ξεχωρίζει και επικρατεί! Το μπλε της πέτρας, ένα υπογαλάζιο, καθαρό χρώμα που παίρνει το ρόλο του γκρι και γίνεται χρώμα-κλειδί.

Επικρατούν τόσο σε μονοχρωμία όσο και σε πολύχρωμα μοτίβα, σε μπλούζες αλλά και σε πανωφόρια.

Συνδυασμένα με σκούρα χρώματα, δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις ενώ κάλλιστα μπορούν να συμπληρώσουν πολύχρωμα εμπριμέ. Για σύνολα όλο γλύκα, συνδύασέ τα μεταξύ τους!

Season's leading trends - New Pastels, Stone blue

 

Οι νέες τάσεις φέρνουν την Άνοιξη!
Ανακάλυψε όλες τις προτάσεις, εδώ