H Parabita στηρίζει το Άλμα Ζωής και τον 9ο Greece Race for the Cure®

by Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2017

H Parabita, με αφορμή τον 9ο Greece Race for the Cure® που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στην Αθήνα, στηρίζει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Άλμα Ζωής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

*Ακόμη κι αν δεν έχεις δηλώσει συμμετοχή για το τρέξιμο 5χλμ ή για το περπάτημα 2χλμ, 
μπορείς πάντα να κάνεις δωρεά, εδώ 
και να στηρίξεις τον αγώνα των γυναικών με καρκίνο του μαστού.

Έτσι, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, η Parabita, ως ένας από τους επίσημους Δωροθέτες, θα δώσει 3 Δωροεπιταγές αξίας 100€ έκαστος, στις 3 πρώτες Survivors. Οι Survivors, είναι οι γυναίκες-αγωνιστές που συμμετέχουν με ροζ μπλουζάκια, έχουν ήδη αγωνιστεί για τη ζωή και συνεχίζουν με ενέργεια να δίνουν δύναμη κι ελπίδα σε όλες τις αγωνίστριες!

Επίσης, η Parabita δημιούργησε τη δική της ομάδα, με συμμετοχές τόσο στον αγώνα των 5χλμ όσο και στο περπάτημα 2χλμ. Θα είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε το παρόν σε μια γιορτή για τη ζωή. Μείνε συντονισμένη στη σελίδα μας στο Facebook και στο προφίλ μας στο Instagram και παρακολούθησε τη συμμετοχή της ομάδας μας!

Τέλος, για όλη την εβδομάδα πριν τον αγώνα, 25 με 30 Σεπτεμβρίου 2017, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Parabita στην Αττική (εκτός Θεσσαλονίκης), γίνεσαι κι εσύ κοινωνός στο έργο του συλλόγου Άλμα Ζωής.

Με τις αγορές σου με την κάρτα club Queen of Hearts, δωρίζονται 10 καρδιές έξτρα για τους σκοπούς του συλλόγου και με την ολοκλήρωση, οι καρδιές θα μεταφραστούν σε χρηματικό ποσό καθώς κάθε συνδρομή είναι μια σημαντική βοήθεια για τον αγώνα του Άλμα Ζωής και των μελών του!

Τρέξε – Γιόρτασε – Στήριξε είναι το φετινό μότο του αγώνα, ενός αγώνα που για πολλές γυναίκες θα συνεχιστεί και μετά την 1η Οκτωβρίου και θα χρειαστούν την έμπρακτη στήριξη όλων μας!

Δώσε κι εσύ το παρόν την Κυριακή
για να ενημερωθείς, να ευαισθητοποιηθείς και να χειροκροτήσεις
την προσπάθεια των Survivors! Το αξίζουν!