3 Νέες Φθινοπωρινές Συλλογές από την Parabita

by Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2017

Το Φθινόπωρο έρχεται να μας βάλει σε μια διαδικασία ενάρξεων.

Επάνοδος στο γραφείο, τα σχολεία ανοίγουν, σχέδια για φθινοπωρινές εξορμήσεις, προετοιμασία για τις κρύες μέρες που πλησιάζουν.

Νέα σεζόν σημαίνει ανανέωση και η Parabita δημιούργησε 3 Νέες Συλλογές που συναρπάζουν: Office Wear, Country Cool και Glam Grunge.

 

OFFICE WEAR

Εσείς την ζητήσατε κι εμείς τη δημιουργήσαμε! Η συλλογή Parabita με ρούχα για το γραφείο, είναι γεγονός.

Dress like a Boss” είναι το μότο της συλλογής, που εμπνέεται από τη θηλυκή δυναμικότητα και προσφέρει σύνολα τόσο για σκληρές διαπραγματεύσεις όσο και για τις casual Παρασκευές.

Η τάση των power suits των 80ς επανέρχεται και φέρνει στο προσκήνιο τη γυναίκα επαγγελματία. Αν και το ντύσιμο στο γραφείο δεν είναι πλέον τόσο αυστηρό και επικρατούν γενικά πιο «χαλαρές» γραμμές, ένα κομψό κοστούμι ή ταγιέρ θα εκπέμπει πάντα επαγγελματική αίγλη.

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από βασικά χρώματα κύρους μαύρο, μπλε σκούρο και λευκό ενώ δε λείπουν σοφιστικέ χρώματα και εμπριμέ, σε τόνους του μπορντό, του γκρι και του πράσινου. Λιτές γραμμές που κολακεύουν, προσδίδουν άνεση στα σύνολα που σε συνοδεύουν καθημερινά στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

Στην Office Collection, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αυστηρές κλασσικές γραμμές και σε πιο ανάλαφρες υφές για να βρεις τη δική σου αυθεντικότητα.

Εμπνεύσου από τις ακόλουθες προτάσεις, και δημιούργησε σύνολα με αέρα επαγγελματικής αυτοπεποίθησης!

office wear by Parabita

 

 

COUNTRY COOL

Mία συλλογή που παραπέμπει σε εξοχικό τοπίο, βασισμένη στις φθινοπωρινές αποχρώσεις που λατρεύουμε!

Σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση και εμπλουτισμένη με cool αισθητική, αναδεικνύει την casual διάθεση σε σύνολα για κάθε μέρα ή για τις αποδράσεις στην εξοχή!

Με βασική αποστολή να μη θυσιαστεί το στιλ στο βωμό της πρακτικότητας, η συλλογή περιέχει κομμάτια για όλες τις ώρες. Έτσι, στη συλλογή βρίσκει κανείς μπουφάν και ζακέτες που θα καλύψουν όλες τις πιθανότητες απρόβλεπτων καιρικών φαινομένων ενώ δεν απουσιάζουν δαντελένια φορέματα και αιθέριες υφές που διατηρούν τη θηλυκή υπόσταση της φύσης και των εν δυνάμει looks.

Στη συλλογή Country Cool, ευδοκιμούν η ηρεμία και η κομψότητα χαρακτηρισμένες από μία αίσθηση ποιητικού ρομαντισμού. Ποιότητες, με διαχρονική υπόσταση.

Δες τις προτάσεις μας ακολούθως και δημιούργησε το δικό σου Country Cool look.

country cool by parabita

 

 

GLAM GRUNGE

Συλλογή εμπνευσμένη από την Grunge εναλλακτική μουσική σκηνή των 90ς τονισμένη με glam πινελιές που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα.

Χαρακτηρίζεται από το πολυμορφικό layering και το ανεπιτήδευτο – μάλλον ατημέλητο – στιλ, τη μίξη υφών και υφασμάτων και την πολυτελή άνεση.

Τα φθαρμένα τζιν, τα δερμάτινα biker τζάκετ, τα καρό πουκάμισα και τα αιθέρια φλοράλ είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της συλλογής που κινείται σε τόνους του μαύρου και dark τόνους του γκρι και του κόκκινου.

Απρόσμενοι συνδυασμοί δημιουργούν ένα αισθητικά cool και edgy αποτέλεσμα για όλη μέρα ενώ δόσεις αιθέριων και σατινέ υφάνσεων προσδίδουν στη glam και πιο sexy πλευρά του.

Η τελευταία τάση της μόδας αρέσκεται στους πειραματισμούς, εσύ θα αντισταθείς στη γοητεία της δημιουργίας;

Δημιούργησε το δικό σου Glam Grunge σύνολο από τη νέα συλλογή και πάρε ιδέες από τα σύνολα που έχουμε δημιουργήσει για σένα!

glam grunge by parabita

 

Με τις νέες συλλογές Parabita, θα δημιουργήσεις αμέτρητους μοδάτους συνδυασμούς και πετυχημένα look για όλες τις ώρες! Κι αν επιθυμείς να βάλεις τη δική σου έξτρα πινελιά, βρίσκεις πλέον στο eshop και αξεσουάρ μόδας!