Fiesta Collection | Εκθαμβωτική και αυτές τις γιορτές!

by Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, 2017

To επίσημο countdown για τις γιορτές έχει ξεκινήσει και σιγά-σιγά μπαίνουμε σε πιο λαμπερό κλίμα!

Λαμπερές βιτρίνες καταστημάτων και φωτισμένα στολίδια στους δρόμους δίνουν τη σκυτάλη στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα του έτους, χαρίζοντας χαμόγελα στα πρόσωπά μας και αίγλη στην καθημερινότητά μας!

Σε αυτό το κλίμα, η Parabita δημιούργησε τη Fiesta Collection με ρούχα από μεγαλοπρεπές βελούδο, αστραφτερά lurex και σαγηνευτικές διαφάνειες!

 
 
Glitter Glam

Η γιορτινή ατμόσφαιρα εκπέμπει λάμψη σε όλο της το μεγαλείο. Τι πιο λαμπερό από υφάνσεις lurex που λαμπυρίζουν κάτω από το φως σα χιλιάδες άστρα στον ουρανό!

Glam υφάνσεις σε μεταλλιζέ αποχρώσεις, κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή. Αιθέριες μπλούζες και τουνίκ τονισμένες με παγιέτες, glitter ή μεταλλιζέ πινελιές, παντελόνια σε metallic copper και statement ζακέτες και πανωφόρια, συμπληρώνουν τη γιορτινή αισθητική.

Η απόλυτη τάση για απόλυτα εκθαμβωτικά looks!

 

Fiesta Collection - glitter glam

 

 

Smooth Velvet

Βελούδο. Πολυτελές, σαγηνευτικό, απαλό.

Ένα βελούδινο κομμάτι αποτελεί πάντα επένδυση, καθώς έχει εντυπωσιακή όψη και προσδίδει αριστοκρατική πολυτέλεια ακόμα και στα casual σύνολά μας.

Το αγαπημένο ύφασμα των βασιλιάδων, έχει ιδιαίτερα απαλή υφή και εντυπωσιακή όψη. Αποτελεί λοιπόν την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για εντυπωσιακές, γιορτινές, εμφανίσεις!

Φορέματα midi ή maxi, μπλούζες και τουνίκ από ελαστικό βελουτέ υψηλής ποιότητας, υπόσχονται άψογη εφαρμογή και εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Τονίζονται με λεπτομέρειες περίτεχνης δαντέλας απογειώνοντας τη θηλυκότητα ή με ρομαντικές πέρλες που αναδίδουν γλυκύτητα και παραπέμπουν στη ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Συνδυάζεται άψογα με σατινέ υφές – μία ακόμη τάση που επικρατεί – αφήνοντας το φως να «παίξει» με τις υφές, δημιουργώντας αίσθηση.

 

Fiesta Collection - smooth velvet

 

 

Sheer Play

Κορυφαία τάση των τελευταίων ετών, οι διαφάνειες αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τονίζουν το σεξαπίλ με τον πιο κομψό τρόπο!

Μουσελίνα, ζωρζέτα και λεπτομέρειες από τούλι ή δίχτυ αποθεώνουν το βραδινό ντύσιμο ακόμα και στα πιο μίνιμαλ σχέδια.

Μπλούζες και τουνίκ από διάφανη λεπτεπίλεπτη υφή, αποτελούν την ιδανική επιλογή για σαγήνη που αποκαλύπτει τόσο-όσο ενώ ρούχα από διαφάνειες σε στρώσεις, σαγηνεύουν με την αέρινη κίνησή τους. Από την άλλη, ρούχα από εμπριμέ μουσελίνα ή ζωρζέτα, ενδείκνυνται για σύνολα με χρώμα και φαντασία!

Οι διαφάνειες, επιτρέπουν να αποκαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και να δώσεις μια άλλη διάσταση στην εμφάνισή σου!

 

Fiesta Collection - Sheer play

 


Θέλεις να αφήσεις τους πάντες άφωνους;
Επίλεξε το δικό σου στιλ από τις τάσεις της πολυαναμενόμενης γιορτινής συλλογής
που όχι μόνο συναρπάζει αλλά εγγυάται και τις καλύτερες εμφανίσεις!
Ανακάλυψε τη Fiesta Collection εδώ.