Απαντήσεις στις πιο Συχνές Ερωτήσεις (μέρος Β)

by Παρασκευή, Ιούνιος 1, 2018

Στο μέρος Α, διευκρινίσαμε ένα μεγάλος μέρος ερωτήσεων που αφορούν σε Προσφορές κι έφτασε αισίως η ώρα για το μέρος Β των πιο συχνών ερωτήσεων.

Έτσι, διευκρινίζουμε πλέον κάθε απορία που αφορά σε  Τιμές και Μεγέθη!

 

Τιμούλα;

Η πλέον κλασσική ερώτηση! Στο e-shop Parabita αναρτώνται όλες οι τιμές στον κατάλογο προϊόντων, αλλά ας δούμε πιο αναλυτικά τις περιπτώσεις!

 

_____ Ποια είναι η τιμή του;

Σε κάθε μας ανάρτηση, θα βρεις ένα σύνδεσμο (link) μετά από βελάκι (➜). Εάν πατήσεις επάνω στο σύνδεσμο, σε μεταφέρει είτε σε κατηγορία ή συλλογή, είτε σε συγκεκριμένο είδος.

Στις κατηγορίες / συλλογές (π.χ. Παντελόνια ή Going Out) θα βρεις κατάλογο με είδη και κάτω από τη φωτογραφία κάθε είδους, την τιμή. Επίσης, πατώντας στη φωτογραφία του είδους που σου αρέσει, μπορείς να δεις όλες τις σχετικές με αυτό πληροφορίες: Σύνθεση, μάρκα, αναλυτική περιγραφή, διαθέσιμα μεγέθη και χρώματα.

Blog_Post

μετά το βελάκι ακολουθεί Link που παραπέμπει σε συλλογή ή είδος

 

_____ Γιατί δε γράφετε τιμές;

Η τιμή κάθε προϊόντος αναφέρεται στον κατάλογο προϊόντων που βρίσκονται στο site www.parabita.com.

Σε κάθε ανάρτησή μας που παραμένει μόνιμα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουμε τους συνδέσμους που οδηγούν είτε σε καταλόγους είτε σε συγκεκριμένα προϊόντα ώστε ανά πάσα στιγμή να υπάρχει πρόσβαση στην τιμή του προϊόντος.

Για παράδειγμα έστω ότι γίνεται μία ανάρτηση ημέρα Δευτέρα και ξεκινάει μία προσφορά ημέρα Πέμπτη. Εάν στην ανάρτηση της Δευτέρας αναγράφεται η τιμή, την Πέμπτη, αυτή η τιμή δε θα είναι η σωστή καθότι το προϊόν είναι πλέον σε προσφορά.

Επιπλέον, στη σελίδα κάθε προϊόντος, πέρα από την τιμή, μπορεί κανείς να διαπιστώσει κι εάν είναι διαθέσιμο το μέγεθος και χρώμα που επιθυμεί!

 

Νουμεράκι;

Οι ερωτήσεις για το μέγεθος μας κατακλύζουν καθημερινά! Στο e-shop Parabita τα είδη διατίθενται με βάση ενιαίο διαστασιολόγιο ώστε εάν κάποιος βρει το  μέγεθός του την πρώτη φορά, να μπορεί να αναζητά για όλες τις μάρκες και είδη, το ίδιο μέγεθος!

Τόσο εύκολα, τόσο απλά!

 

_____ Είμαι 90 κιλά, ποιό είναι το νούμερό μου;

Δυστυχώς δεν είναι δυνατό να βρούμε το μέγεθος μόνο με τα κιλά ή το ύψος!

Τα μεγέθη μας βασίζονται στις διαστάσεις στήθους-μέσης-περιφέρειας καθώς επίσης, υπάρχει και αντιστοιχία με τα ελληνικά νούμερα.

αντιστοιχία μεγεθών Parabita με διαστάσεις

 

_____ Έχετε XXL; Θέλω το 58 ποιό νούμερο είναι;

Τα ρούχα μας διατίθενται σε μεγέθη XS έως 3XL που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες διαστάσεις κι επιπλέον υπάρχει και αντιστοιχία με Ελληνικά μεγέθη.

Για παράδειγμα, το XS αντιστοιχεί στο 50 Ελληνικό ενώ το 3XL αντίστοιχα, καλύπτει το νούμερο 62 Ελληνικό. Επομένως το 58, αντιστοιχεί στο XL.

Για τη διευκόλυνσή σου, έχουμε δημιουργήσει τον Οδηγό Μεγεθών όπου θα βρεις αναλυτικά τις διαστάσεις ανά μέγεθος καθώς επίσης και τις αντιστοιχίες των μεγεθών μας με τα Ελληνικά, Ευρωπαϊκά ή Αγγλικά μεγέθη.

Blog_Sizes EU

αντιστοιχίες μεγεθών Parabita με Ελληνικά, Ευρωπαϊκά και Αγγλικά μεγέθη

 

_____ Έχω ύψος 1,80 τι νούμερο να πάρω;

Το μήκος των ρούχων είναι δυστυχώς μία πληροφορία που δεν είναι διαθέσιμη από τους προμηθευτές.

Από την άλλη, το μοντέλο μας έχει ύψος 1,80 και φοράει το Small στα είδη μας. Επομένως εάν ο ενδοιασμός αφορά μόνο στο μήκος, το ύψος του μοντέλου μας είναι αρκετά βοηθητικό ενώ εάν ο ενδοιασμός αφορά στο μέγεθος, τότε θα πρέπει να ληφθούν οπωσδήποτε υπόψη οι διαστάσεις στήθους-μέσης-περιφέρειας!

 

_____ Δε γνωρίζεις πώς να μετρηθείς σωστά;

Το έχουμε προβλέψει και αυτό! Στον ίδιο Οδηγό Μεγεθών, θα βρεις και βίντεο με οδηγίες για σωστή μέτρηση!

 

_____ Παρά τις μετρήσεις τα ρούχα δεν είναι στο νούμερό σου;

Υπάρχει πάντα η δυνατότητα αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων εντός 25 ημερών από την παραλαβή τους! Δες περισσότερα εδώ.

 

Τι άλλο θέλεις να μάθεις;
Είμαστε πάντα κοντά σου κι αν έχεις περισσότερες απορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!