DENIM GUIDE

by Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου, 2019

#FeeltheFit κι ετοιμάσου να ξεχωρίσεις!

by Cleopatra_black

Η άνοιξη έρχεται, τα βαριά ρούχα φεύγουν από τις ντουλάπες και τα αγαπημένα σου jeans επιστρέφουν δυναμικά!

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις την τέλεια εφαρμογή στη νέα σειρά DENIM, Feel the Fit της Parabita;

Jeans καμπάνα, skinny, πολύχρωμα, με μοτίβα και όχι μόνο, σε περιμένουν στη νέα συλλογή, για να σε ανανεώσουν και να σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα χάρις στο μοναδικό fit που διαθέτουν.

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι τώρα στην εφαρμογή των jeans κι απόλαυσε την απόλυτη εφαρμογή με τη νέα σειρά, που θα απογειώσει τη σιλουέτα και το στυλ σου!


Flare Fit

Τα ‘80s έχουν επιστρέψει δυναμικά ήδη από πέρυσι και τα jeans με τελείωμα «καμπάνα» έχουν κάνει θραύση!

Η πιο hot τάση τώρα!
Βρες το τζιν καμπάνα εδώ

Άνετα, συνδυάζονται εύκολα είτε με τα αγαπημένα σου sneakers είτε με γόβες για πιο casual chic αποτέλεσμα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες!

Το τέλειο fit που έχουν πάνω στο σώμα, επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, κολακεύει τις καμπύλες και αναδεικνύει υπέροχα τα πόδια.


Slim Fit

Ποια γυναίκα δεν έχει jeans σε κλασσική slim γραμμή; Μπορεί να είναι η πιο old school επιλογή, αλλά δεν φεύγει κυριολεκτικά, ποτέ από τη μόδα!

Βρες το περιζήτητο slim fit εδώ

Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γκαρνταρόμπες αφού αποτελεί ρούχο-κλειδί για πολλά looks!

Με υπέροχη εφαρμογή που κολακεύει και ανασηκώνει τους γλουτούς, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά και διαφορετικά looks και να αναδείξει τις γυναίκες κάθε ηλικίας και κάθε σωματότυπου.


Skinny Fit

Για όσες λατρεύουν τα skinny jeans, η Parabita φέρνει την αγαπημένη σας γραμμή και στα jeans!

Το αγαπημένο skinny σε νέα απόχρωση.
Ανακάλυψέ το εδώ

Είτε ξεθωριασμένα, είτε όχι, τα skinny jeans της σειράς κολακεύουν τις γυναίκες με καμπύλες, αφού χάρις στην απόλυτη εφαρμογή που έχουν, προσαρμόζονται στο κάθε σώμα, αναδεικνύοντας τα πόδια και τη σιλουέτα.

Ιδανικά, συνδυάστε τα με πουκάμισα και ψηλές γόβες, για ένα υπέροχο βραδινό και sexy outfit.


Χρωματιστά Denim

Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις χρώμα στα outfit σου;

Βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου και νιώσε την τέλεια εφαρμογή εδώ

Ανακάλυψε υπέροχα denim σε πολλές αποχρώσεις, παίξε με τα χρώματα, συνδύασέ τα όπως εσύ θέλεις κι απογείωσε τις καθημερινές σου εμφανίσεις, εύκολα, γρήγορα και με την άνεση που θα σου χαρίσουν τα denim της σειράς!


Denim Skirts

Jean φούστες; Είναι must για την άνοιξη!

Άψογη σιλουέτα με το νέο trend της σεζόν!
Δες τη φούστα εδώ

Ανακάλυψε στη νέα συλλογή τις νέες jean φούστες με άψογη εφαρμογή για κάθε σιλουέτα και συνδύασε τις ανάλογα με το στυλ σου.

Θέλεις να τις βάλεις με τα αγαπημένα σου sneakers για έναν άνετο καφέ και για μία sporty chic εμφάνιση; Θέλεις να τις συνδυάσεις με γόβες κι άνετο ελαφρύ πουλόβερ για ένα business lunch;

Όπως και να επιλέξεις να τις φορέσεις, το σίγουρο είναι πως θα τις λατρέψεις για την άνετη εφαρμογή τους και για το πώς θα κολακεύουν εκπληκτικά το σώμα σου!