Μας ανήκει το Silver Award 2020 από τα E-volution Awards!

by Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, 2019

Teamwork: Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχουμε στην απονομή βράβευσης των E-volution Awards 2020 στο Athenaeum InterContinental Athens. Η ομάδα μας σε συνεργασία με την εταιρεία Sleed βραβεύτηκε με το Silver Award στην κατηγορία Ψηφιακή επικοινωνία & Marketing: Data Insights & Marketing Analytics.

Evolution Awards 2020 | Team 
Parabita Silver Award Data Insights & Analytics

Η σκληρή δουλειά και πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο επιβραβεύτηκε και δεν μπορούμε να νιώσουμε παρά μόνο υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη. Οι κόποι της χρονιάς που πέρασε ανταμείφθηκαν και αυτό οφείλετε κατά κύριο λόγο στους πολύτιμους συνεργάτες μας αλλά και στους αγαπημένους πελάτες.

Parabita Marketing Awards 2020

Η εμπιστοσύνη σας και η ανάγκη μας να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικά ρούχα και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση είναι ο θεμέλιος λίθος των αποφάσεών μας και αποτελούν το κίνητρο για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

Μιλάτε και σας ακούμε! Οι συνεχείς σας προτάσεις και η στενή επικοινωνία μας είναι μέρος της εξέλιξής μας. Αυτό το βραβείο, λοιπόν, θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή υποστήριξή σας!

Δείτε μερικές στιγμές από τη βραδιά της απονομής: