Soft Utility – Η νέα μιλιτέρ συλλογή της Parabita

by Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020

Οι γιορτές τελείωσαν και αφήνουμε πίσω μας τις glam εμφανίσεις, που τόσο αγαπήσαμε και μας χάρισαν τη λάμψη τους. Οι lurex υφές και οι παγιέτες αντικαθίστανται με all day ρούχα, τα οποία είναι άνετα και ευκολοφόρετα και μας προετοιμάζουν να υποδεχθούμε την Άνοιξη.

Το Utility Trend, δηλαδή το στρατιωτικό look, είναι και φέτος τάση και μάλιστα, έχει εμπλουτιστεί, εκτός από τις αναμενόμες χακί και nude αποχρώσεις, με πινελιές από παστέλ χρώματα. Τα ρούχα χαρακτηρίζονται από φερμουάρ και εξωτερικές τσέπες χωρίς να χάνουν τη θηλυκή τους πλευρά. Η επιστροφή στην καθημερινότητα μπορεί να έχει έρθει, αλλά ποιος είπε ότι θα πρέπει να είναι βαρετή;

Στη Parabita, εμπνευσμένοι από αυτό το trend δημιουργήσαμε για εσένα άνετα ρούχα, με μαλακά υφάσματα για να αγκαλιάσουν το σώμα σου. Γνωρίζουμε ότι οι μεγάλες τσέπες και τα σκληρά υφάσματα, όσο και να είναι της μόδας δεν είναι άνετα, για αυτό είμαστε πολύ υπερήφανοι που τα καταφέραμε! Η νέα collection Soft Utility αποτελείται από παντελόνια, μπλούζες, φορέματα και πανωφόρια σε όμορφα χρώματα και πάνω από όλα από ανθεκτικά ποιοτικά υφάσματα, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Εμείς ξεχωρίσαμε για εσένα τα key items, που θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και θα μπορέσεις να φορέσεις εύκολα από το πρωί έως το βράδυ.

Trench Coat – Ο κλασικός σου σύμμαχος!

Εάν αναζητάς ένα κλασικό πανωφόρι που θα ταιριάξει με όλα, τότε η νέα μπεζ καπαρντίνα της Parabita θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να συνδυαστεί με παντελόνια και φορέματα στρατιωτικού στυλ και όχι μόνο. Φαντάσου το αγαπημένο σου πουλόβερ και το πιο άνετο τζιν σου και το street style outfit είναι έτοιμο!

Χακί midi φόρεμα– Για να είσαι πάντα κομψή!

Ένα casual chic φόρεμα, που θα σε κάνει να νιώσεις άνετη και όμορφη όλες τις ώρες της ημέρας. Το φόρεμα είναι από βισκόζη και μπορεί να φορεθεί με καλσόν ή ακόμα και με κολάν, αλλά και με όλα τα στυλ παπουτσιών – από ψηλά πέδιλα έως sneakers. Συνδύασε υπέροχα το συγκεκριμένο σεμιζιέ φόρεμα με την best seller μπεζ καμπαρντίνα της συλλογής.

Utility jacket – Ζεστά παρκά για κάθε μέρα!

Αναζητάς μπουφάν σε άνετη γραμμή για να ολοκληρώσουν τα καθημερινά σου σύνολα;  Μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Εμείς, σχεδιάσαμε αυτό το παρκά εξαιρετικής ποιότητας σε πολύ προσιτή τιμή, σε δυο διαφορετικά χρώματα, μπλε και χακί, που μπορείς να τα συνδυάσεις με τα πάντα.

Δες περισσότερα ρούχα της συλλογής Soft Utility:

Δες το βίντεο της νέας συλλογής Soft Utility

EXTRA INFO: Το στρατιωτικό στυλ έχει τις ρίζες του στην Βρετανία του ’40, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που άντρες και γυναίκες ντύνονταν με ρούχα, που παρήγαγε η κυβέρνηση. Τη μεταπολεμική εποχή αποτέλεσαν πραγματική πηγή έμπνευσης για την Coco Chanel, η οποία τα ανέδειξε στη γυναικεία σιλουέτα.

Get Inspired από τα υπόλοιπα άρθρα μας: