FEEL THE FIT – The New Demin Collection

by Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2020

Γνωρίζουμε ότι η ανακάλυψη του πιο κολακευτικού και ταυτόχρονα άνετου τζιν παντελονιού, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά, αν αναζητάς plus size μεγέθη αρκετές φορές η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη. Το μυστικό για να είσαι χαρούμενη με το νέο σου τζιν παντελόνι είναι η εφαρμογή. Όταν βρεις το κατάλληλο fit για εσένα, δεν θα το αλλάζεις με τίποτα!

Άφησε πίσω σου τα σκληρά, άκαμπτα παντελόνια και επίλεξε jeans που θα αγκαλιάσουν το σώμα σου και θα το αναδείξουν! Η ελαστικότητα του παντελονιού είναι το κλειδί μαζί με την σωστή επιλογή των υλικών, που θα συνδυαστούν με το βαμβάκι.

Τα τζιν παντελόνια της νέα μας συλλογής σχεδιάστηκαν με το όραμα: να φορεθούν από γυναίκες με όλους του σωματότυπους για πολλά χρόνια, πριν αντικατασταθούν. Αποτελούν αδιαμφησβήτητα «κομμάτια-κλειδιά» για το στυλ σου, αφού μπορείς να τα συνδυάσεις με τα καθημερινά σου ρούχα ή ακόμα και με επίσημα. Επενδύοντας, λοιπόν, στο κατάλληλο τζιν δεν αποκτάς απλώς ένα παντελόνι, αλλά ένα νέο σύμμαχο, που θα μείνει μαζί σου για πολύ καιρό.

Γι’ αυτό το λόγο στη Parabita ανανεώσαμε τα 5 κλασικά fits για τα παντοτινά αγαπημένα μας τζιν παντελόνια και σου τα παρουσιάζουμε:

The Skinny Jeans – Η τέλεια εφαρμογή

Skinny Black Jeans Parabita

Σίγουρα χρειάζεσαι ένα σκούρο μπλε τζιν, που θα κολακέψει το σώμα σου! Το πεντάτσεπο skinny τζιν παντελόνι, που έχει την υπογραφή της Parabita, κλείνει με φερμουάρ στο πλάι, θα αγκαλιάζει ομοιόμορφα τις καμπύλες σου και είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!

Φέτος, προσθέσαμε δύο νέα χρώματα το κλασικό μπλε και το μαύρο-γκρι, χωρίς έντονο ξεθώριασμα, το κάθε χρώμα με τις δικές του όμορφες λεπτομέρειες από τις τσέπες έως το ζωνάκι.

Skinny Blue Jeans Parabita
Skinny Grey Black Jeans  Parabita

The Jeggings –  Άνεση και ευκολία

The Jeggings Parabita

Εάν έχεις βαρεθεί να φοράς κολάν, αλλά δεν μπορείς να απαρνηθείς την άνεσή τους, τότε το νέο μας jeggings θα σε εντυπωσιάσει! Συνδυάζει όλα τα οφέλη του κολάν με τον όμορφη όψη των jeans. Είναι ευκολοφόρετο, αγκαλιάζει απαλά κάθε σωματότυπο, χωρίς να σφίγγει, διατηρώντας την άνεση σε κάθε βήμα λόγω της ελαστικής μέσης. Ένα κομμάτι που θα συνδυάσεις με όλα σου τα ρούχα!

The Slim Fit Jeans – Κλασικό must-have

Το κλασικό slim fit παντελόνι σε ίσια γραμμή ήρθε για να μείνει. Εφαρμόζει στο σώμα και διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα. Η διαφορά του με το skinny fit παντελόνι, είναι το χαλαρό τελείωμα έως το ύψος του αστραγάλου. Βρες το σε σκούρο μπλε χρώμα, με διακοσμημένες τσέπες και φόρεσέ το με οτιδήποτε εσύ θελήσεις!

The Flare Jeans –   Aπόλυτη ισορροπία

The Flare Jeans Parabita

Τα τζιν καμπάνα βρίσκονται παντού και είναι έτοιμα να υποδεχθούν γυναικείες σιλουέτες με ψωμάκια, καθώς πέρα από το μοναδικό στυλ που θα χαρίσουν σε κάθε σου εμφάνιση, θα φέρουν τις αναλογίες σου σε απόλυτη ισορροπία. Το φαρδύ τελείωμα θα εξισορροπήσει την μεγάλη περιφέρεια και θα μακρύνει τα πόδια σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με t-shirts, ζιβάγκο και πουλόβερ και γιατί όχι, με την αγαπημένη σου buckled ζώνη.

The Super Flare Jeans – Σε ρυθμό 70s

The Super Flare Parabita

Το 70s vibe, που επικρατεί στις πασαρέλες, επέστρεψε με τα πιο χαρακτηριστικά παντελόνια της εποχής. Η ακόμα μεγαλύτερη καμπάνα κατέκτησε τις καρδιές μας και δικαίως έχει μια θέση στην ανανεωμένη μας denim συλλογή. Απόκτησέ την στο κλασικό washed μπλε χρώμα και πίστεψέ μας η μεγάλη καμπάνα ήρθε για να μείνει!

MORE INFO: Τα αυθεντικά vintage wash πλυσίματα και οι western/cowboy λεπτομέρειες χαρίζουν δυναμικότητα στα νέα μας ψηλόμεσα τζιν. Οι νέες stretch τεχνολογίες έχουν ως σκοπό να διατηρήσουν την άνεση και να σμιλέψουν το σώμα σου, χωρίς να αλλοιώσουν τον ρετρό χαρακτήρα. Σε αυτό βοηθά η ακόμα περισσότερο ψηλή μέση, με την οποία θα γνωρίσεις ένα μοναδικό κράτημα και θα κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται ακόμα πιο μακριά.

No tags 3
1 Απάντηση
  • AffiliateLabz
    16 Φεβρουαρίου, 2020

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂