Olivolio – Τα οφέλη των φυσικών καλλυντικών

by Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Δεδομένου ότι το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου, δεν πρέπει να παραμελείς τη φροντίδα του. Εκτός από την απαλή επιδερμίδα και την όμορφη όψη της, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις και για την υγεία του. Ο τρόπος είναι εύκολος, αρκεί να προσέξεις τα προϊόντα που εφαρμόζεις και να χρησιμοποιείς φυσικά συστατικά, που δεν είναι επιβλαβή για το δέρμα και την υγεία σου.

Με αυτή τη σκέψη, επιλέξαμε για εσένα τα πιο περιζήτητα φυσικά καλλυντικά από την εταιρεία Olivolio και σου τα παρουσιάζουμε:

Προϊόντα από γάλα γαϊδούρας – Το αρχαίο μυστικό ομορφιάς

Είναι γνωστό από τους αρχαίους Έλληνες και Αιγύπτιους ότι το γάλα γαϊδούρας το χρησιμοποιούσαν ως θεραπεία για ποικίλες ασθένειες, αλλά και ως βασικό αντιγηραντικό τονωτικό του δέρματος. Ας μη ξεχνάμε ότι η Κλεοπάτρα, βασίλισσα της Αρχαίας Αιγύπτου, έκανε το μπάνιο της σε γάλα γαϊδάρου για να διατηρήσει την ομορφιά του δέρματός της. Η σειρά Donkey Milk είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, C, D & E,  και είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία κατά της γήρανσης του δέρματος με ιδιότητες αναδόμησης και θεραπείας. Τα προϊόντα της σειράς παρασκευάζονται στην Ελλάδα, δεν περιέχουν parabens και παραφινέλαια και περιέχουν 100% οργανικό γάλα γαϊδούρας.

Εμείς ξεχωρίσαμε την κρέμα χεριών, την body lotion, το body butter και φυσικά το σετ δώρου για τους αγαπημένους σου, που θα σου χαρίσουν τη γοητεία των βασιλιάδων!

Donkey milk Olivolio Parabita

Προϊόντα από οργανικό έλαιο καρύδας – Τροπική περιποίηση

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται για την υγεία και την ευεξία του δέρματος και των μαλλιών από τους κατοίκους των τροπικών νησιών και είναι ένα από τα παλαιότερα δερμοκαλλυντικά. Το οργανικό λάδι καρύδας είναι άριστο ενυδατικό, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, σε φυσικά συστατικά, αντιοξειδωτικά, Βιταμίνη Ε και πρωτεΐνες. Το άρωμά του είναι πλούσιο και πολυτελές. Μετά από αναζήτηση ανακαλύψαμε τα καλύτερα προϊόντα, που συνδυάζονται με άλλα φυσικά ενεργά συστατικά για να είμαστε σίγουροι ότι θα σου προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα:

Σίγουρα θα δεις διαφορά με τη θεραπεία μαλλιών, την body lotion, το body butter και την κρέμα χεριών και νυχιών ειδικά, αν έχεις θαμπό δέρμα!

Coconut Oil Olivolio Parabita

Προϊόντα με αλόη – Το φυτό της αθανασίας

Η αλόη χρησιμοποιείται για ένα πλήθος σκοπών από τότε που οι αρχαίοι Αιγύπτιοι την ονόμασαν «το φυτό της αθανασίας». Είναι το πιο δημοφιλές θεραπευτικό φυτό, που χρησιμοποιείται στη κοσμετολογίας, στη φαρμακοβιομηχανία και στη βιομηχανία τροφίμων. Η αλόη είναι στην πραγματικότητα ένα είδος κάκτου και οι πολλαπλές της ιδιότητες είναι ιδανικές για την αντιμετώπιση διάφορων δερματικών παθήσεων. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της είναι ότι προλαμβάνει τα σημάδια γήρατος και ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά.

Εάν τα άκρα σου είναι αφυδατωμένα και σκάνε εύκολα, τότε η κρέμα  χεριών και νυχιών και η κρέμα ποδιών έχουν μια θέση στη τσάντα σου!

Aloe Oliovolio Parabita

Από σήμερα μπορείς να βρεις τα φυσικά καλλυντικά Olivolio στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη κατηγορία Καλλυντικά, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα στο Mall Athens στο Beauty Corner! Σε περιμένουμε!

Διάβασε περισσότερα άρθρα: