Retro Spring Collection #SS20 – 70’s Αισθητική

by Παρασκευή, 6 Μαρτίου, 2020

Όταν σκέφτεσαι τη μόδα των 70’s, στο μυαλό σου έρχονται εικόνες με παντελόνια καμπάνες, φλοράλ μπλουζάκια, μπότες και όμορφα tie dye αξεσουάρ για τα μαλλιά και το λαιμό. Αυτή είναι η γενική αίσθηση της δεκαετίας, αλλά φυσικά, υπήρχαν και αρκετά περισσότερα από αυτά!

Για τη νέα μας ανοιξιάτικη συλλογή Retro Spring, εμπνευστήκαμε όχι μόνο από την hippie μετάβαση των 60’s στην αρχή των 70’s, αλλά και με πιο casual ρούχα, που εμφανίστηκαν στη μέση της δεκαετίας. Στη συλλογή θα βρεις από καμπάνες παντελόνια, χρωματιστές μπλούζες μέχρι μάξι φορέματα και λευκά denim!

Η συλλογή μας βασίζεται στο χρώμα της μέντας, το λιλά και το μωβ, δηλαδή κλασικές retro 70’s αποχρώσεις. Αυτά τα χρώματα θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις πολύ εύκολα την ντουλάπα σου, και να ακολουθήσεις το ανοιξιάτικο vibe. Ο κλασσικός ασπρόμαυρος συνδυασμός δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός, ούτε και τα retro γεωμετρικά μοτίβα.

Δες τα best-selling προϊόντα της Retro Spring Collection:

The geo print – Maxi φόρεμα με γεωμετρικό print

The geo print dress Parabita

Τα μακριά, αέρινα φορέματα ήταν από τις πιο σημαντικές επιρροές της δεκαετίας των 70’s! Το συγκεκριμένο μάξι φόρεμα, χαρακτηρίζεται από το όμορφο γεωμετρικό μοτίβο του, αλλά και τον χαρακτηριστικό φραμπαλά με άνοιγμα  στο τελείωμά του. Θα αναδείξει τις καμπύλες σου και θα μπορέσεις να το συνδυάσεις πολύ εύκολα τόσο με τα μποτάκια σου ή τα καλοκαιρινά σου πέδιλα, όσο και τα καθημερινά σου sneakers.

The boho style – Μπλούζα με μπλε κέντημα

The boho style Parabita

Αυτή η λευκή μπλούζα με μπλε κέντημα θα σε συναρπάσει, όταν θελήσεις να τονίσεις την φυσική σου ομορφιά, χωρίς να έχεις ένα πολύ hippie look. Είναι άνετη, αέρινη, χωρίς να περιορίζει στις κινήσεις σου και μπορεί να συνδυαστεί με το καθημερινό σου τζιν παντελόνι.

Plus: Το δέσιμο στο λαιμό με την χαριτωμένη φουντίτσα στην άκρη!

The split end trousers – Παντελόνι με σκισίματα μπροστά

The split end trousers Parabita

Εάν έχεις κουραστεί να αναζητάς κολακευτικά παντελόνια, τα οποία θα δίνουν το εφέ της μακριάς, λεπτής, σιλουέτας των ποδιών και των αστραγάλων, αυτό είναι το παντελόνι, που σίγουρα θα αγαπήσεις! Το retro casual παντελόνι με σκισίματα μπορείς να το συνδυάσεις με πολύχρωμα tops, ακόμα και με ένα λευκό σακάκι και πολύ εύκολα θα δεις να αλλάζει όλο σου το στυλ!

Εκφράσου μέσα από τα ρούχα σου!

Φόρεσε αυτό που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα και θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο χρώμα ή τάση, είτε για ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσένα.

Μην διαστάσεις να χρησιμοποιήσεις αξεσουάρ, που θα εμπλουτίσουν το σύνολο, που με ενθουσιασμό επέλεξες: μακριά κολιέ και φουλάρια, που θα τα δεις να αποκτούν ξεχωριστό νόημα σε συνδυασμό με τα νέα Retro Spring ρούχα μας.