Ιδέες για τη ζωή στο σπίτι – Μέρος 1ο

by Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020

Σίγουρα, έχεις διαβάσει πολλά tips για το πώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τον χρόνο σου κατά την διάρκεια της παραμονής στο σπίτι. Είμαστε βέβαιοι, ότι έχεις σκεφτεί ακόμα περισσότερα. Ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε τις δικές μας – εφαρμοσμένες – ιδέες για να περάσεις σίγουρα τέλεια!

Photo Albums

Ναι, ξέρουμε ότι το Netflix είναι τέλειο, όπως και το Instagram, αλλά πόσες φορές έπιασες τον εαυτό σου να αφαιρείται με αυτά; Ήρθε η ώρα, για κάτι που δεν έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάθε μέρα. Τα οικογενειακά σου άλμπουμ θα σε γεμίσουν χαρά και νοσταλγία. Θα σου υπενθυμίσουν ποιος πραγματικά είσαι και πως οι στιγμές που πέρασαν δεν ξεχνιούνται!

Online dance course

Αν πάντα ήθελες να μάθεις χορό, αλλά δεν είχες χρόνο, αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία! Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν κινητοποιηθεί και κάνουν δωρεάν μαθήματα χορού εξ αποστάσεως. Φυσικά, μπορείς πάντα να βρεις ελεύθερα βίντεο στο youtube, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις ικανότητές σου! Άλλωστε, ο χορός και η μουσική μας κάνουν καλύτερους, συμφωνείς;

Virtual museum tour

Ακόμα και αν είμαστε μέσα στο σπίτι, η δημιουργικότητα και η εκπαίδευση δεν σταματούν! Πλέον έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε μουσεία ανά τον κόσμο και να δούμε σε απευθείας σύνδεση τα εκθέματά τους από την πολυθρόνα μας! Μερικά από αυτά είναι το μουσείο του Λούβρου, τα μουσεία του Βατικανό και το Έρμιταζ.

Η δική μας συμβουλή είναι να αξιοποιήσετε αυτές τις ημέρες και να τις δείτε ως μια ευκαιρία για να δημιουργήσετε νέες δεξιότητες, να ξεκινήσετε νέα χόμπι και να κάνετε τα πράγματα που πάντα θέλατε.

Αν σου άρεσαν οι ιδέες μας εδώ θα βρεις μερικά χρήσιμα links για να ξεκινήσεις: