Είμαστε όλοι μαζί!

by Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε ευτυχείς για τους ανθρώπους γύρω μας. Όλες οι ενέργειές μας εμπνέονται από αυτούς και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να τους πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ!

Οι πελάτες μας

Κάθε σχόλιο, φωτογραφία, αλληλεπίδραση μετράει! Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλουμε από καρδιάς να σας ευχαριστήσουμε για όλες σας τις παραγγελίες. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσφορές μας, έτσι ώστε όταν όλο αυτό τελειώσει να ντύσουμε με χρώμα και όμορφα ρούχα τις νέες σας διαδρομές!

Parabita Customers

Η ομάδα μας

Πίσω από κάθε εταιρεία, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί! Η ασφάλεια τους προέχει, γι’ αυτό μένουν σπίτι, αλλά είναι πάντα συνεπείς και ενωμένοι!

Οι συνεργάτες μας

Όλοι κάνουν τη διαφορά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε όσους δουλεύουν σκληρά για να συνεχίσουμε:

– Υπάλληλοι αποθήκης

– Μεταφορικές εταιρείες

– Όσοι δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι

Parabita Team

Οι ήρωες των ημερών

Δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τους πρωταγωνιστές των ημερών μας που με αυτοθυσία φροντίζουν όλους εμάς:

– Όσοι φροντίζουν αυτούς που το έχουν ανάγκη

– Εκπαιδευτικούς

– Υπαλλήλους Super Market

– Γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

– Επιστημονικό προσωπικό που αγωνίζεται να βρει κατάλληλη θεραπεία

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να δεχόμαστε μηνύματα αλληλεγγύης, ενότητας και φροντίδας, γιατί αυτά τα μηνύματα θα μας δώσουν κουράγιο και δύναμη να νικήσουμε το φόβο και το άγχος.

Οι άνθρωποι της Parabita μένουν στο σπίτι, φροντίζουν τους αγαπημένους τους και μοιράζονται τις ιστορίες τους μαζί σας.
Μοιραστείτε κι’ εσείς τη δικής σας ιστορία μαζί μας, χρησιμοποιώντας το hashtag #frontizoumeagapimenous και κάνοντας tag την @parabitacom.