Boho Vibes: Η Νέα Συλλογή της Parabita

by Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Η Νέα Συλλογή που μόλις έφτασε, φέρνει τα boho vibes των διάσημων φεστιβάλ μουσικής που κάθε χρόνο δίνουν το στίγμα στο στυλιστικό κίνημα boho.

Αν και φέτος όλα είναι διαφορετικά και το φεστιβάλ ορόσημο «Coachella» δεν πραγματοποιήθηκε όπως και άλλα σημαντικά φεστιβάλ μουσικής, το οικείο συναίσθημα που αναζητάμε μέσα σε αυτή τη ρευστή περίοδο που διανύουμε, έρχεται μέσω της ανέμελης γοητείας της δεκαετίας του ’70 στη νέα συλλογή της Parabita.

Η δεκαετία του ’70 μας προσφέρει ακριβώς αυτό το συναίσθημα του γνώριμου, με πλούσια έμπνευση από την οποία αντλήσαμε χρώματα, υφάσματα, σιλουέτες και λεπτομέρειες. Ακριβώς πάνω σε όλα αυτά τα στοιχεία, δημιουργήθηκε η νέα συλλογή με boho αισθητική και στοιχεία ρέτρο παντρεύοντας το παρελθόν με το παρόν και ζωντανεύοντας το συναίσθημα του οικείου και στα σύνολά μας!

boho αισθητική εμπνευσμένη από τα μεγάλα φεστιβάλ μουσικής

Συναντάμε γήινες αποχρώσεις που παραπέμπουν σε λιγότερο επεξεργασμένα υφάσματα, ενισχύοντας έτσι το sustainable κίνημα της εποχής μας και δίνοντας το στίγμα για ένα γλυκό κι αισιόδοξο, επερχόμενο φθινόπωρο.

Αν και το καλοκαίρι καλά κρατεί ακόμη, η χρωματική παλέτα είναι λιγότερο λαμπερή και φωτεινή από την επικρατούσα στα μέσα Ιουλίου, όμως οι αποχρώσεις αυτές δεν παύουν να κολακεύουν το μαυρισμένο δέρμα, κρατώντας την αίσθηση του καλοκαιριού και εισάγοντας ταυτόχρονα τις νέες τάσεις που καταφθάνουν προσεχώς.

Τα χρώματα της συλλογής, κυμαίνονται στις αποχρώσεις του πετρόλ και του μπορντώ και μπορούν να συνδυαστούν με καφέ, μαύρες και γήινες αποχρώσεις που αποτελούν και τον πυλώνα των πρώτων φθινοπωρινών αξεσουάρ.

γήινη χρωματική παλέτα που ξεχωρίζει και ταιριάζει στην καλοκαιρινή διάθεση

Στυλιστικά, οι γραμμές που επικρατούν, είναι λιτές, ώστε να δίνουν ανά πάσα στιγμή την αίσθηση φρεσκάδας ενώ την ίδια αίσθηση υποστηρίζουν και οι υφάνσεις από δροσερή φλάμα και γάζα ενώ δε λείπουν από τη συλλογή οι αιθέριες ζωρζέτες.

Τα κυρίαρχα print είναι τρία. Το πρώτο, το print τύπου Missoni, αποτελεί σταθμό μιας ολόκληρης εποχής και είναι διαχρονικά αγαπημένο. Το δεύτερο, είναι τα μοτίβα φολκλόρ πάνω σε μαύρο φόντο που ενισχύουν τη boho αισθητική και το τρίτο, είναι το λαχούρι που αναδεικνύει μία μυστηριώδη αύρα.

τα αγαπημένα prints και οι αέρινες γραμμές δε λείπουν από τη συλλογή

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις νέες τάσεις του αύριο; Ανακάλυψέ τες ΕΔΩ σήμερα!