AUTUMN PALETTE | Νέα Συλλογή Φθινόπωρο 2020

by Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή Autumn Palette της Parabita είναι ήδη διαθέσιμη στο e-shop και στα ομώνυμα φυσικά καταστήματα.

H συλλογή εισάγει τη νέα χρωματική παλέττα καθώς ήδη έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο – κι επίσημα από 21 Σεπτεμβρίου – αλλά και μία ρέτρο ζεστασιά και νοσταλγία του γνώριμου και οικείου σε συνέχεια των προηγούμενων συλλογών Parabita.


Η έμπνευση

Κοιτάμε πίσω στη δεκαετία του ’70 για να εμπνευστούμε από το δυναμικό power dressing των προτύπων της μόδας της εποχής. Γυναίκες όπως η Diane Keaton, Jane Fonda και Gloria Steinem επαναστάτησαν και «δανείστηκαν» στοιχεία από το ανδρόγυνο ντύσιμο κι άλλαξαν το μέχρι τότε αυστηρό κατεστημένο που πλέον δεν αντιπροσώπευε τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Σημείο αναφοράς, τo κολλεγιακό στυλ με επιρροές όπως το πόλο, το καρό, το colour blocking και οι ρίγες που σετάρονται εύκολα τόσο με τζιν όσο και με casual chic παντελόνια και pencil φούστες ενώ το ύφος διατηρεί τα preppy chic στοιχεία της Easy Formal συλλογής που επίσης, συμπληρώνει τα φθινοπωρινά σύνολα με πινελιές απόλυτης κομψότητας.

αριστερά: Ζακέτα με σούρα στη μέση , Τοπ με τσόκερ λαιμόκοψη ,
Skinny fit rinse wash τζιν παντελόνι
δεξιά: Suede μπουφάν με φερμουάρ , Καρό μπλούζα με κουμπιά , Flare τζιν παντελόνι


18-Hour Collection

Ρούχα που φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ και με το ανάλογο styling, μετατρέπονται από casual σε βραδινά. Αυτή είναι η ταυτότητα της Autumn Palette.

Λιγότερη αυστηρότητα, περισσότερη ευελιξία κι ελευθερία

Δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες της γυναίκας του σήμερα, που στην εποχή του Covid-19 ζει μέσα σε ένα κλίμα κανόνων κι αβεβαιότητας. Κύριο μέλημα της συλλογής είναι να αισθανόμαστε όχι μόνο όμορφα φορώντας τα ρούχα αλλά κι άνετα και να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ξεχωρίζουν τα μαλακά πλεκτά σε colour blockingg που ενισχύουν το κολλεγιακό στυλ αλλά παράλληλα αποτελούν και διαχρονικά κομψά κομμάτια ενώ συνδυάζονται με τα πάντα!

αριστερά: Colourblocking πλεκτό , Φούστα pencil πικέ
δεξιά: Ριγέ πλεκτό με κουμπιά , Παντελόνι ζακάρ ελαστικό


Τα καρό και τα φλοράλ, έρχονται να γλυκάνουν την εικόνα και να αποδώσουν την αίσθηση του οικείου που αναζητάμε στην ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε.

αριστερά: Πουκάμισο καρό με έξω τους ώμους , Skinny fit rinse wash τζιν
δεξιά: Φλοράλ τουνίκ , Σουέντ μακρύ τζάκετ , Coloured βαμβακερό Denim


Από μία φθινοπωρινή συλλογή, δε λείπουν φυσικά και τα πανωφόρια. Στη συλλογή θα βρεις πλεκτές ζακέτες, καθώς και ζακέτες μαλακής υφής σε άνετες γραμμές ενώ το κλασσικό biker jacket ανανεώθηκε, με πιο «μαλακή» όψη, σε σουέντ υφή.

Το καθένα από αυτά τα κομμάτια, όταν προστεθεί στο ίδιο look, έχει τη δυνατότητα να το αναδείξει και να του αποδώσει άλλη αισθητική: classy, cool, rock ή casual chic.

αριστερά: Ζακέτα πλεκτή
δεξιά: Biker Jacket σουέντ


Η Autumn Palette συλλογή
ήρθε για να χρωματίσει θετικά το φθινόπωρό σου!


Ανακάλυψέ την ΕΔΩ