Vicky X Parabita

by Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, 2020

Η συλλογή Vicky X Parabita είναι όλα όσα αντικατοπτρίζει η ίδια η προσωπικότητα της Βίκυς Σταυροπούλου.


Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μία γυναίκα πολυμήχανη και μπριόζα, που φέρνει τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγήσει τα όνειρά της αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την ανθρώπινη και συμπονετική φύση της.

Εκπέμπει αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια κι ενσαρκώνει τη γυναίκα του σήμερα, που ξέρει ποιά είναι χωρίς να φοβάται να το δείξει. Η Βίκυ Σταυροπούλου στέκεται γερά στα πόδια της, δεν περιορίζεται από τις κοινωνικές ταμπέλες, αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι και δεν υποτάσσεται στα πρέπει. Θέλει απλά να νιώθει όμορφα κι άνετα όπου κι αν βρίσκεται, να μπορεί να είναι ο εαυτός της.

Την Βίκυ, την θέλεις στην παρέα σου γιατί είναι προσιτή, ακομπλεξάριστη και με πάρα πολύ χιούμορ!

Πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά της πολυτάλαντης Βίκυς, δημιουργήθηκε η νέα capsule collection Vicky X Parabita που φέρει την υπογραφή της.


Η συλλογή

Η νέα capsule collection Vicky X Parabita ικανοποιεί τη βασική ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας για μια γκαρνταρόμπα με ρούχα που δίνουν άνεση, ποιότητα, θηλυκότητα.


Η Βίκυ βγάζει βόλτα την Μπέμπα της <3
στη φωτογραφία: Biker Jacket δερματίνης & Ριμπ φούστα

Η συλλογή αποτελείται από 12 κομμάτια που μπορούν να αποτελέσουν κομμάτια-κλειδιά κάθε γκαρνταρόμπας και θα μείνουν «αγαπημένα» για πολύ καιρό αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξανά και ξανά!

Ως λάτρης της φύσης η Βίκυ, έδωσε την αφορμή η χρωματική παλέτα της συλλογής να κινείται σε γήινες, ζεστές αποχρώσεις, ενώ ξεχωρίζουν τα δύο prints: Το ένα, σαν μπουκέτο με άνθη της εποχής, αποτυπώνεται στο μεγαλείο του σε ένα φλοράλ κρουαζέ φόρεμα που κολακεύει κάθε σωματότυπο. Το άλλο, εμπνευσμένο από πολύτιμους λίθους (κρυμμένοι θησαυροί της γης), ζωντανεύουν σε ένα σατινέ κρουαζέ τοπ κι ένα ανάλαφρο φόρεμα μουσελίνας.


Η Βίκυ λατρεύει το χρώμα και τη ζωή!
από πάνω προς τα κάτω: Φόρεμα εμπριμέ μουσελίνας , Σατινέ μπλούζα με πιέτα, Φόρεμα φλοράλ κρουαζέ


Οι υφές είναι απαλές, λείες και ματ αναδεικνύοντας πολυτέλεια, τόσο προσιτή όπως η Βίκυ και οι γραμμές χυτές, αέρινες κι άκρως κολακευτικές ώστε να προσφέρουν την άνεση που αποζητά στην καθημερινότητά της η Βίκυ και η κάθε σύγχρονη γυναίκα.  Ακόμη και τα πιο εφαρμοστά σχέδια, αγκαλιάζουν γλυκά τις καμπύλες κι αφήνουν χώρο στην ελεύθερη κίνηση του σώματος.


H Βίκη χαίρεται τις απλές καθημερινές στιγμές!
από πάνω προς τα κάτω: Φόρεμα ριμπ κρουαζέ & Σατινέ πουκαμίσα


Από τη συλλογή, δε λείπει το must-have κομμάτι, το leather like perfecto με used υφή που συμπληρώνει άψογα κάθε σύνολο της συλλογής.

Η Βίκυ είναι μοναδική και γεμάτη θετική ενέργεια σε ό,τι κι αν κάνει!
στη φωτογραφία: Biker Jacket με φερμουάρ


Σκοπός της συλλογής είναι να μπορείς να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να αισθάνεσαι όμορφα με αυτά που φοράς!


Η Βίκυ μοιράζει απλόχερα χαρά και οικειότητα και λατρεύεται από τους πάντες, είτε τη συναντήσεις στο δρόμο είτε την θαυμάσεις σε κάποιον θεατρικό ή τηλεοπτικό της ρόλο.

Μέσα από αυτή τη συλλογή, η κάθε γυναίκα ταυτίζεται με τα ιδανικά της Βίκυς:

Η ομορφιά δεν έχει μέγεθος
Η αγάπη δεν έχει όρια
Πίστεψε στην ομορφιά σου!
Αγάπησε τον εαυτό σου!

Βίκυ Σταυροπούλου

Αν όλα αυτά αποτελούν το μότο σου,
σε καλούμε να γνωρίσεις τη νέα συλλογή ΕΔΩ

1 Απάντηση