Soft and Cozy: Η Νέα Συλλογή Loungewear

by Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Η άνεση στα καλύτερά της! Η νέα συλλογή Loungewear “Soft and Cozy” της Parabita ήρθε για να αναδείξει την κομψή άνεση μέσα κι έξω από το σπίτι.

Στην covid-19 εποχή με τις διαρκείς αλλαγές στον τρόπο ζωής, το σπίτι έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία καθότι αποτελεί τη σταθερή βάση μας ως χώρος ξεκούρασης, αναψυχής αλλά κι εργασίας.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια αναδεικνύεται η ανάγκη για άνετα κι ευέλικτα ρούχα που προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας, είναι φιλικά στο σώμα μας και ταυτόχρονα διαθέτουν κομψότητα.

στη φωτογραφία: Loungewear μπλούζα με V , Loungewear παντελόνα


Η Συλλογή

Ξεκινώντας από την έννοια της χαλαρής κομψότητας, η νέα συλλογή Loungewear συνδυάζει την απόλυτη άνεση με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, διαθέτοντας μαλακές υφές κι ευκολοφόρετες σιλουέτες.

από αριστερά προς τα δεξιά: Loungewear μπλούζα με V , Loungewear παντελόνα , Μπλούζα με κουμπάκια , Loungewear παντελόνι με τελείωμα


Η Soft and Cozy συλλογή κινείται σε γήινες αποχρώσεις που συνδυάζονται άψογα μεταξύ τους για το απόλυτο mix & match ώστε να επιτυγχάνεται με μεγάλη ευκολία η μετάβαση από στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι σε πιο casual περιστάσεις εντός ή εκτός.

Πρωταρχικός σκοπός της συλλογής είναι ρούχα ευέλικτα που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς και φορώντας τα, να μπορείς να μεταβείς απρόσκοπτα μεταξύ χαλάρωσης κι ώρας εργασίας, ξεκούρασης και βόλτας.


η ιδανική επιλογή για κομψότητα και μέσα στο σπίτι


Το μυστικό βέβαια κρύβεται στην ποιότητα των υφασμάτων που επιλέχθηκαν με κύριο γνώμονα την φυσική αίσθηση και την ανθεκτικόττηα. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστκά της συλλογής είναι το πολύ απαλό και μαλακό βαμβάκι που ενισχύει την άνεση και την πρακτικότητα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του να νιώθεις και να δείχνεις καλά.

Το κομμάτια της συλλογής είναι ιδανικά για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι αλλά και για πιο casual περιστάσεις ή για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο, σπορ και chic look. Μπορούν να συνδυαστούν με μαλακές πλεκτές ζακέτες ή πιο χοντρά πουλόβερ τις πιο κρύες μέρες για μία χαλαρή βόλτα ή ακόμη και μία εκδρομή ενώ αποτελούν αδιαμφισβήτητα την must-have επιλογή για ένδυση εντός σπιτιού δείχνοντας πάντα κομψή.

H loungewear συλλογή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα που θέλεις να είσαι και να αισθάνεσαι όμορφα κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας και να ξεχωρίζεις σχεδόν σε κάθε περίσταση.

Νιώσε όμορφα κι άνετα παραμένοντας κομψή
Δημιούργησε το δικό σου σύνολο ΕΔΩ